Degustare de vin crama Balla Géza la Petry Bistro Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Degustare de vin crama Balla Géza la Petry Bistro

Restaurantul Petry Bistro Grill & Wine organizează marți, 7 mai, de la ora 19.00, o degustare de vin crama Balla Géza borvacsora însoțită de o cină gastronomică.

Meniul constă din foie gras cu mascarpone în crustă de ciuperci de pădure (cu vin Frizzy – welcome drink), delicatese din brânzeturi mixte (cu vin Mustoasă de Măderat), salată kale cu brânză de capră, fenicul și mărar (cu vin Sauvignon Blanc), piept de rață, piure de conopidă, sos de rodii (cu vin Rosé), filet Mignon, piure de ciuperci, țelină, morcovi (cu vin Burgund) și mușchi de porc Wellington, cu piure de ceapă și salvie, varză de Bruxelles (cu vin Stonewine Cadarca).

Prețul meniului este de 140 lei/persoană.

Locurile sunt limitate, iar pentru a rezerva o masă sunteți rugați să sunați la numărul de telefon 0725 510 511.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE