FOTO: A început modernizarea zonei industriale a comunei Sângeorgiu de Mureș! Business
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 403 Vizualizări

FOTO: A început modernizarea zonei industriale a comunei Sângeorgiu de Mureș!

În urma proiectelor europene câștigate de comuna Sângeorgiu de Mureș, 18 străzi au intrat în modernizare în comună, cu o valoare totală a proiectului de aproape 2 milioane de euro.

Printre acestea se numără și strada Agricultorilor, zona industrială a comunei. Prima parte a străzii a fost modernizată în anul 2018 cu începere în 2017.

„Proiectul practic cuprinde acele străzi mai vechi ale comunei care nu au intrat în reabilitare până acum. Avem peste 130 de străzi în comuna Sângeorgiu de Mureș și eu spun că într-un ritm destul de bun le modernizăm. Am venit pe această stradă pentru că este o stradă emblematică, multe întreprinderi sunt aici și evident că au așteptat demult să fie condiții mult mai bune”, a spus primarul Sofalvi Szabolcs.

Lucrările au început acum două săptămâni într-un ritm foarte bun, iar dirigintele de șantier i-a asigurat pe cei prezenți că lucrările vor fi finalizate până la începutul lunii iunie. „Probleme deosebite nu sunt și sper că într-o lună de zile strada va fi gata. Avem grijă să respectăm toate normele de construcții drumuri, calitatea și bineînțeles termenele de execuție”, a precizat dirigintele de șantier.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE