Share

Home / Comune / FOTO: Sófalvi Szabolcs în vizită la tripleții Gabor, micii zâmbitori și silitori

FOTO: Sófalvi Szabolcs în vizită la tripleții Gabor, micii zâmbitori și silitori

Conform tradiției, primarul ing. Sándor-Szabolcs Sófalvi vizitează în fiecare an de Zilele Sângeorzene cei trei tripleți din Sângeorgiu de Mureș, despre care spune că sunt mândria comunității și ziua de naștere a cărora coincide cu festivitățile de zilele comunei.

Tripleții în vârstă de 9 ani, Lira, Iulia și Istvan, seamănă între ei, însă nu sunt identici. Copii silitori care învață de zor la școală, ei apreciază vizita anuală a primarului, dar și familia din care fac parte și care se ocupă de educația lor.

Doamna Gabor spune că nu a fost extraordinar de greu să îi crească și că îi mulțumește zilnic bunului Dumnezeu că o ajută să aibă grijă de familia ei numeroasă, având și un băiețel mai micuț pe numele de Solomun. Capul familiei a lipsit de la vizita primarului, fiind la muncă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Parastas în memoria Claudiei Pescar

Familia îndurerată, acum la un an de când ne-am luat rămas bun de la draga …

Share
Share