Primul eveniment Pont-On cu Bogdan Rațiu: Importanța primei impresii Social
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Primul eveniment Pont-On cu Bogdan Rațiu: Importanța primei impresii

Marți, 7 mai, de la ora 18.00, The Office – Clubul Presei, va găzdui primul eveniment Pont-On organizat de membrii asociației non-guvernamentale Facem.

Pont-On este un proiect dedicat în special membrilor comunității locale, oferindu-le acestora posibilitatea de a se dezvolta personal și de a-și îmbunătăți abilitățile de Project Management. Sesiunile vor fi ținute de diverși traineri și vor aborda subiecte care să îi ajute pe membri #facem și pe ceilalți doritori cum să își organizeze propriul eveniment și câteva trucuri utile.

La sfârșitul proiectului, se va ține o sesiune de feedback în care câțiva participanți vor avea ocazia să împărtășeasca cu organizatorii modul în care acest proiect i-a ajutat să își îndeplinească ceea ce și-au propus.

Primul eveniment al proiectului îl va avea în centrul atenției pe Bogdan Rațiu, un foarte apreciat profesor de limba și literatura română. Acesta a acceptat să ne vorbească despre „Importanța primei impresii” și despre cât de mult contează aceasta în orice domeniu.

Asociația #facem este o organizație non-guvernamentală, caracterizată de valori precum originalitate, incluziune și, nu în ultimul rând, prietenie. Scopul său este de a crea o comunitate de tineri proactivi și ambițioși în organizarea proiectelor de natură socială, culturală și de educație non-formală. Voluntarii care activează în cadrul organizației se dezvoltă atât pe plan personal, cât și profesional, în timp ce contribuie în comunitatea orașului Târgu Mureș.

Intrarea este liberă, însă sunteți rugați să vă înscrieți aici.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE