Tentativă de record naţional la Târgul ONG-urilor mureşene 2019! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 343 Vizualizări

Tentativă de record naţional la Târgul ONG-urilor mureşene 2019!

Târgul organizaţiilor neguvernamentale „Împreună pentru comunitate”, unul din cele mai importante evenimente anuale publice şi de imagine ale sectorului ONG mureşean, va bifa în acest an ediţia a XVII-a şi se va desfăşura în perioada 8-11 mai, la Târgu-Mureş.

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul de presă remis de organizatorii evenimentului:

„Sub egida Târgului ONG se vor desfășura următoarele activități:

– În data de 8 mai de la ora 18.00, la Ansamblul „Mureşul” – Trupa de dans al dansatorilor cu dizabilități BB Dance al Asociației HIFA-România prezintă un spectacol de dans.

– În data de 9 mai va avea loc cafeneaua civică la care se va dezbate tema „Ce înseamnă o  localitate viabilă și ce putem face pentru ca localitatea în care trăim să fie viabilă?”

– În data de 11 mai se va desfășura Târgul ONG propriu zis în Piața Trandafirilor, unde ONG-urile vor prezenta activitatea la standuri, la ora 10.30 va avea loc Crossul civic la care sunt așteptați în primul rând copii și tinerii care vor putea concura în patru categorii de vârstă: <8, 8-12, 12-15, >16 ani, iar la ora 12.00 va avea loc consacratul Marș ONG și la ora 16.00 un Flashmob pentru sănătate, respectiv unde se desfășoară lângă ceasul cu flori a patra ediție a Festivalului de Muzică Stradală din Târgu-Mureș.

Organizațiile care doresc să participe la Târgul ONG sunt rugate să trimită un e-mail în acest sens la office@divers.org.ro până în data de 8 mai, de unde vor primi informații detailate, respectiv formularul de înscriere.

Târgul ONG doreşte să ofere un cadru adecvat prin care organizaţiile neguvernamentale din domenii foarte diferite de activitate pot să interacţioneze, o dată pe an, arătând comunităţii oferta de servicii sau alte tipuri de activităţi, respectiv atrăgând voluntari şi 2%, respectiv 3,5% din impozitul pe venit al membrilor comunităţii.

Noutatea acestei ediții o reprezintă încercarea de doborâre a recordului național în ceea ce privește numărul de muzicieni care cântă în același timp în Piața Trandafirilor la ora 11.00 inițiat de către Asociația Rocksuli.

Inițiatori ai evenimentului sunt: Asociația Divers, Fundația Transilvană Alpha, Fundația Comunitară Mureș și Asociația Mâini Unite. Partener al evenimentului este Primăria Municipiului Târgu-Mureș prin asigurarea spațiului public și a energiei electrice.

Informații pot fi obținute la 0722-318.605.”

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE