4 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 4030 Vizualizări

4 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi contractuale temporar vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de infirmier la Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, candidații au nevoie de 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat și un curs de infirmier sau dovada înscrierii la un curs de infirmier.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare la aceeași secție, candidații au nevoie doar de 8 clase, fără condiții de vechime.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele două posturi disponibile de asistent medical generalist la Secțiile Clinice ORL și Cardiologie, candidații au nevoie de studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate și certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarele se pot depune până în 10 mai zilnic între orele 13.00-15.30 la sediul spitalului din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. 1, cam. 4107 (Birou Organizare).

Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0265 202 111, interior 462 sau accesa site-ul www.spitalmures.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE