Home / Joburi / 4 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență

4 posturi disponibile la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi contractuale temporar vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de infirmier la Secția Clinică Ortopedie și Traumatologie, candidații au nevoie de 12 clase absolvite cu sau fără diplomă de bacalaureat și un curs de infirmier sau dovada înscrierii la un curs de infirmier.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare la aceeași secție, candidații au nevoie doar de 8 clase, fără condiții de vechime.

Pentru a putea participa la concurs pentru cele două posturi disponibile de asistent medical generalist la Secțiile Clinice ORL și Cardiologie, candidații au nevoie de studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, studii superioare, superioare de scurtă durată, postliceale de specialitate și certificat de membru și adeverință pentru participare la concurs eliberate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor, Asistenților Medicali din România.

Dosarele se pot depune până în 10 mai zilnic între orele 13.00-15.30 la sediul spitalului din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. 1, cam. 4107 (Birou Organizare).

Pentru mai multe detalii, puteți suna la 0265 202 111, interior 462 sau accesa site-ul www.spitalmures.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câte cazuri active de COVID-19 mai sunt în Mureș

Până duminică, 28 iunie, în județul Mureș au fost confirmate 732 de cazuri (cu unul …