Despre povești, mămici, afaceri și comunități Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 424 Vizualizări

Despre povești, mămici, afaceri și comunități

A fost odată ca niciodată … o mămică. A lucrat ea pe unde a lucrat, până când s-a decis să ia lumea în piept și să înceapă o afacere. Așa că a făcut rost de capital, s-a înarmat cu entuziasm și optimism și s-a pus pe treabă.

Eheei, dar și-a dat seama repede că drumul prin lumea afacerilor și a antreprenoriatului nu este deloc ușor. Presărat cu necunoscute la tot pasul, drumul avea suișuri și coborâșuri, obstacole și capcane din belșug.

Era limpede că mămica din povestea noastră avea nevoie ca, din când în când, să se mai sfătuiască cu câte cineva, să își mai verse ofurile, să ceară păreri și de la alții, nu doar de la familie și prieteni. Și cine ar fi fost mai potrivit, decât alte mămici ca ea. Alte mămici care au și ele business-uri, care înțeleg ce înseamnă riscul de a clădi ceva de la zero, dar și satisfacția primelor roade ale muncii. Mămici care înțeleg bucuria ce vine cu primul client, cu primul feedback pozitiv, bucuria ce crește proporțional cu creșterea afacerii. Mămici care au trăit și ele nopțile de muncă la lumina lumânării, când ceilalți ai casei erau cufundați în somn. Mămici care au căzut și ele pradă miilor de gânduri, griji, întrebări, frământări legate de munca în propria afacere. Mămici care s-au luptat și ele cu momente de deznădejde, dezamăgire, frustrare, pentru ca mai apoi să își regăsească motivația și pasiunea pentru a continua.

 

Aceste mămici se cheamă MAMPRENOARE și s-au adunat la un loc în comunitatea cu același nume. Aceasta este povestea tuturor și a fiecăreia dintre ele. Comunitatea Mamprenoare s-a format pentru ca mămicile (dar și femeile care încă nu sunt mămici, dar au afacerea lor) să aibă un loc al lor, unde să lase deoparte discuțiile despre copii și ”mămiceală” și să discute despre pasiunile transformate în afaceri. Dar atenție: este vorba despre afaceri proprii (adică nu cele de tip piramidal, rețea, MLM etc.), acolo unde atât riscurile, cât și strategiile, diversele provocări, declarațiile fiscale și de orice alt fel, grija plății salariilor, emoțiile controalelor de la instituțiile statului, dar și bucuria succesului, îi revin în totalitate antreprenorului/posesorului de afacere. În comunitatea Mamprenoare, se împărtășesc probleme și soluții, se nasc colaborări, se cresc visuri.

Comunitatea Mamprenoare din Târgu-Mureș este în prima sa etapă de viață. E o comunitate mică, deocamdată, dar formată numai din mămici deosebite. Și pentru că avem multe lucruri interesante să vă spunem, ne vom vedea în paginile acestui cotidian în fiecare zi de luni. Despre ce o să vă povestim? De toate. De la uleiuri esențiale (altele decât MLM-uri) la cea mai nouă modă în decorarea casei, de la pictură pe corp la cele mai inedite destinații de vacanțe, de la terapii complementare la metode de învățare a unei limbi străine. Deci, după cum vedeți, va fi diversitate, culoare și… interesant.

Puteți afla mai multe despre comunitatea Mamprenoare pe www.mamprenoare.eu și căutând cuvântul ”mamprenoare” pe Facebook. Mămicile cu afaceri proprii, care sunt interesate să ni se alăture, sunt invitate să ia legătura cu subsemnata, Larisa Pop, managerul comunității Mamprenoare Târgu-Mureș.

Ne vedem lunea viitoare cu următorul material al unei mamprenoare de Târgu-Mureș!

Larisa POP

Manager comunitate Mamprenoare Târgu-Mureș

www.earome.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE