Piroska Székely, debut editorial la Sighişoara Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 529 Vizualizări

Piroska Székely, debut editorial la Sighişoara

Poeta Piroska Székely a colectat după propria mărturie: “nectarul zilei care a fost găsit în zori, așa că “amiaz” și asfințitul umplu călimara sufletului gol “și dovedit că poate să turna, în zilele care vin”.

Volumul de poezie “Între alb și negru” ne e dovada!

Demersul liric al poetei o rotunjit impresii și expresii ale artei cuvântului și sunetului la o masă a rostirilor de suflet.

Oameni ai scrisorii au dat vocea impresiilor asupra aspiraţiilor emoţionale cuprinse între “alb şi negru”. Astfel au înnobilat burgul nostru sighișorean cu prezenţa lor interactivă oameni de seamă ai condeiului: Nicolae Băciuț, moderator de eveniment de factură spirituală, Ion Oprișor, Ana Munteanu Drăghici, care a rostit cuvântul de deschidere, precum și Răzvan Ducan, Suciu Nicolae, cantautorii Traian Comșa, alături de o remarcabilă soprană, Anda Voican, Adrian Ivanițchi și formația Mircea Rusu.

Cuvinte de mulțumire au fost rostite cu drag, iubire și căldură sufletească de sărbătorita noastră în cuvânt, culminând cu recitarea din creația sa.

Ospitalitatea a fost la ea acasă în Sighişoara noastră frumoasă.

Să mai precizăm și orele săvârşirii demersului valorilor literare, e de prisos când timpul când vorbește sufletului stă pe loc, iar cuvântul pornește spre veșnicie …

Au participat membri ai Asociației Literare “Creneluri sighișorene”, oameni ai cărții, respectiv bibliotecari, cadre didactice, oameni dragi din familia poetei, iubitorii artelor fiind cuprinși de armonie spirituală înrudită.

Coperta cărții este realizată de artistul grafician Mihai Cătrună.

Lansarea a avut loc vineri, 3 mai.

Ana Munteanu DRĂGHICI

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE