Campioanele la handbal, felicitate de Primărie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 226 Vizualizări

Campioanele la handbal, felicitate de Primărie

La două zile după cucerirea titlului de campioane la handbal junioare I, echipa CSM Târgu-Mureș a fost premiată de către oficialitățile municipiului. La festivitate au participat aproape toate componentele lotului care s-a impus după o finală dramatică  disputată la Turda, împreună cu staff-ul tehnic. Cuvântul de deschidere i-a aparținut edilului municipiului Dorin Florea. Primarul a felicitat întreg colectivul care a contribuit la ceastă performanță, subliniind faptul că aceste rezultate s-au datorat parțial și celor care au trecut peste disputele politice din cadrul Consiliului Local și au susținut înființarea Clubului Sportiv Municipal. Un merit în acest sens în această privință l-au avut consilierii UDMR, prezenți și ei la eveniment, prin Csiki Zsolt, care este și directorul Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert”, Szászgáspár Barnabás, directorul secției de baschet din cadrul clubului târgumureșean și Magyari Elöd. Acesta a avut la rândul său un scurt discurs în cadrul evenimentului, promițând din partea Consiliului Local susținerea în continuare a clubului care își va încheia în curând primul an de activitate cu rezultate deosebite la toate ramurile sportive înscrise în competiții.

Primăria a oferit cu această ocazie tuturor componentelor lotului și a staff-ului tehnic câte o mică atenție. „Am considerat inoportună oferirea unul cadou fetelor care au muncit pentru această performanță deosebită, astfel încât am decis ca fiecare să primească un voucher cu care să poată să-și aleagă cadoul”, a specificat primarul Dorin Florea.

Directorul general al secției de handbal Claudiu Evi a rostit la rândul său câteva cuvinte, subliniind faptul că această performanță vine în urma unui proiect care a demarat în urmă cu un deceniu, mai întâi la Gimnaziul Dacia, continuat la Gimnaziul „Liviu Rebreanu”, în cadrul Clubului Sportiv Olimpic, trecut acum la nou înființatul CSM. Un lucru demn de remarcat, componența actuală a lotului este în mare parte aceeași cu care s-a pornit la drum, începând de la junioare IV, marea majoritate fiind localnice.

Dacă în materialele prezentate în aceste zile au fost prezentate toate jucătoarele care au transpirat pe teren pentru a ajunge la această mare performanță, trebuie amintită și componența echipei care a contribuit și a trăit intens fiecare minut pe parcursul ediției: director tehnic- Claudiu Evi, antrenor principal- Mihaela Evi, antrenori secunzi- Daniel Pop și Bukaresti Jozsef, preparator fizic- Laurențiu Pop, director organizare competiții- Leon Barna Bucin.

P.S. Întregul colectiv a fost felicitat pentru deosebita performanță și a fost invitat să participe la Zilele Târgumureșene care vor avea loc săptămâna viitoare, dar au fost uitate urările de succes la turneul semifinal care echipa îl va susține la Făgăraș la acest sfârșit de săptămână. Este vorba despre turneul de promovare în Liga Națională în care sunt angrenate și majoritatea jucătoarelor care au îmbrăcat duminică tricourile de campioane. O scăpare, la fel ca aceea că echipa similară de volei a reușit aceeași performanță în urmă cu o lună, trecută parcă neobservată. Adevărat, componentele echipei de volei, aceleași care au promovat în primul eșalon sub culorile CSM, au reprezentat la junioare CSU Medicina CNUE.

Același lot a promovat la senioare și a cucerit titlul la junioare! Tot pentru Târgu-Mureș!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE