Grupă dificilă pentru handbalistele mureșene la baraj Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 377 Vizualizări

Grupă dificilă pentru handbalistele mureșene la baraj

Echipa de handbal feminin CSM Târgu-Mureș, câștigătoare detașată în seria D a Diviziei A, face joi, 9 mai deplasarea la Făgăraș, unde va susține primul baraj pentru promovarea în Liga Națională, cel din faza grupelor semifinale. La acest baraj participă primele două clasate din cele patru serii ale Diviziei A. Mureșencele, fac parte din Grupa 2, alături de CSU Neptun Constanța, Activ CSO Plopeni și Rapid București, toate cu intenția de a promova. Mureșencele le vor întâlni în această ordine, vineri, sâmbătă și duminică, de fiecare dată de la ora 16.00. Dintre acestea, doar echipa din Plopeni poate fi considerată oarecum cunoscută, deoarece cele două s-au întâlnit în Cupa României. Mureșencele au învins cu 30-25 la Târgu-Mureș, dar acum miza e cu totul alta, este vorba despre barajul de promovare.

Din echipa proaspăt campioană la junioare I vor face parte majoritatea jucătoarelor, cărora li se adaugă pentru acest turneu șase senioare: Cristina Popovici (portar), Georgeta Alina Bucin, Carola Stîngu, Cosmina Cozma, Ioana Sîngeorzan și Paula Popeanu jucătoare de câmp.

În Grupa 1 se află HCM Slobozia, Dacia Mioveni, CSU Știința București și Crișul Chișineu-Criș. Primele două clasate vor obține calificarea la turneul final de la Ploiești, peste o săptămână, unde se vor confrunta cu cele două clasate pe primele locuri în cealaltă serie. De acolo, primele două clasate promovează în primul eșalon, iar celelalte două vor mai susține un baraj cu ocupantele locurilor 11 și 12 din Liga Națională.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE