„Offline“, la Sala Mică Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

„Offline“, la Sala Mică

Trupa Guga Junior a Teatrului Național Târgu Mureș va susține o nouă reprezentație cu spectacolul „Offline“, în regia lui Laurențiu Blaga, dramaturgia de scenă Daniel Oltean (câștigătorul Premiului UNITER 2018 pentru Cea mai bună piesă a anului). Spectacolul va fi jucat marți, 7 mai, de la ora 19.30, la Sala Mică.

Pentru această reprezentație va fi folosită supratitrarea în limba engleză.

Din distribuția spectacolului fac parte tinerii actori Denisa Buruian, Mara-Alexandra Jula, Crina Petrișor, Sergiu Olar, Mara Sermășan, Ionuț Stoinea și Rareș Toncian. Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte Zeno Apostolache Kiss (pregătire muzicală și aranjament muzical), Alexandra Moldovan (coregrafie) și Kázsoni Attila (lighting-design).

Tema pe care o tratează acest spectacol este lipsa comunicării în relațiile interpersonale în rândul tinerilor de azi. Când suntem contectați cu realitatea? Când suntem offline? Acestea sunt doar două întrebări pe care tinerii actori încearcă să le supună atenției.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865, iar din data de 11 septembrie și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE