Popicarele mureșene își mențin supremația Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 267 Vizualizări

Popicarele mureșene își mențin supremația

După un nou titlu la junioare, completat cu alte medalii la categoriile mai mici de vârstă, unele sub culorile CSM Târgu-Mureș, echipa de popice a senioarelor de la Electromureș Romgaz au mai adăugat un nou titlu în vitrina deja neîncăpătoare a clubului târgumureșean.

La sfârșitul săptămânii, timp de două zile, echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef și-au dovedit încă o dată supremația la această disciplină mai puțin mediatizată. Ele s-au impus pe baza sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca în cadrul finalelor, mai exact Final Four-ul pentru titlurile de campioni pe echipe.

La finele primei zile de concurs, întrecere contra scor, echipa mureșeană a încheiat întrecerea pe locul I, cu un rezultat valoros, 3481 popice dobotâte, înaintea marii rivale, echipa Conpet Petrolul Ploiești, care a realizat un total de 3361 p.d.

Pentru echipa mureșeană au punctat, în ordinea valorii rezultatelor: Méhész Anita 621 p.d., Sáfrány Aneta 606 p.d., Seres Bernadett 589 p.d., Fekete Réka 584 p.d., Maria Ciobanu 541 p.d. și Alexandrina Bornert 540 p.d.

 

Ștacheta ridicată în finală

Finala competiției disputate a doua zi, între primele două rezultate valorice, a devenit așadar deja binecunoscutul duel dintre Electromureș Romgaz Târgu-Mureș și Conpet Petrolul Ploiești.

În tentativa pentru păstrarea titlului, antrenorii au aliniat pentru finală echipa cu jucătoarele considerate cele mai în formă, iar evoluțiile jucătoarelor au dovedit că acestă decizie a fost una inspirată. Partida s-a desfășurat de această dată după regulile unei partide cu puncte de echipă, decise de dueluri directe. Rezultatul final al întâlnirii a fost 6-2 pentru mureșence la puncte pe echipă, 15,5-8,5 la numărul de manșe câștigate, 3527 p.d.-3346 p.d. la totalul de popice doborâte. Așadar, după rezultatele din prima zi prahovencele au coborât cu puțin nivelul, în timp ce campioanele au ridicat ștacheta cu 46 „bețe”, lucru îmbucurător înaintea participării la Cupa Mondială care se va disputa

în perioada 1-5 octombrie, în localitatea germană Ludwigshafen.

Rezultate din finală au fost: Méhész Anita, cu 637 p.d., Doina Baciu 612 p.d., Maria Ciobanu 584 p.d, Gyéresi Anna, cu 575 p.d., Duka Tilda 566 p.d., p.d., Sáfrány Anita 553 p.d. Rezerve au fost Alina Hanc, Alexandrina Bornert, Fekete Réka, Seres Bernadett.

Treapta a treia a podiumului a fost ocupată de formația Rapid București.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE