Bărbat reţinut pentru înşelătorie. A închiriat stâlpi, panouri şi schele metalice, iar apoi le-a vândut! Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 944 Vizualizări

Bărbat reţinut pentru înşelătorie. A închiriat stâlpi, panouri şi schele metalice, iar apoi le-a vândut!

Poliţişti specializaţi în investigarea criminalităţii economice din judeţul Mureş au desfăşurat, în 11 şi 18 aprilie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Bistriţa Năsăud, Sălaj şi Suceava, la locuinţa persoanei bănuite de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, precum şi la societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane vătămate.

Din cercetări, a reieşit că în perioada decembrie 2018 – mai 2019 administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Sălaj ar fi închiriat stâlpi metalici, panouri şi schele metalice pentru a le folosi la lucrările de construcții angajate de firma sa, de la mai mulți proprietari, de pe raza judeţelor Mureş, Cluj, Sălaj şi Neamţ, iar ulterior ar fi vândut aceste bunuri către cumpărători de bună credință, de pe raza judeţelor Cluj, Bistriţa Năsăud şi Suceava, fără a avea calitatea de proprietar al acestora.

„Prejudiciul în cauză este de aproximativ 72.400 de lei.  În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, ieri, 8 mai, bărbatul de 41 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat pe raza judeţului Bistriţa Năsăud şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la aceeaşi dată, faţă de acesta fiind luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată,  sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş. Acţiunea a beneficiat de sprijinul  Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi al poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE