Baschetbaliștii mureșeni, învinși de foștii coechipieri Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Baschetbaliștii mureșeni, învinși de foștii coechipieri

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș a pierdut prima partidă din faza a doua a turneului pentru locurile 9-16, la Voluntari, 72-85 (16-22, 24-14, 16-32, 16-17) cu formația locală CSO. Este duelul pentru locurile 9-12, urmând ca echipa care câștigă două partide din maximum trei să-și dispute locurile 9-10 cu câștigătoarea întâlnirii Phoenix Galați-CSM Mediaș, iar învinsele locurile 11-12.

În partida de la Voluntari mureșenii au dat o replică bună echipei care a ratat de puțin calificarea în turneul play-off doar în sfertul secund. Ilfovenii au câștigat primul sfert cu avantaj de doar 6 puncte, dar la pauza mare mureșenii aveau un coș avantaj, după ce CSM a condus și cu 8 puncte. La reluare însă apărarea a fost ușor depășită, echipa antrenorului George Trif a reușit în ambele sferturi ale reprizei secunde același număr de puncte ca în cel de debut, dar cele 32 de puncte înscrise de gazde în actul al treilea s-au dovedit decisive. În acest al treilea act cei doi foști jucători de la BC Mureș, Goran Martinic și Dani Popescu au înscris împeună 18 puncte, cu un total final de 31. Pornită cu 12 puncte avans, echipa gazdă a gestionat bine avantajul după ultima pauză, diferența oscilând de la 18 la 8 puncte, fără ca mureșenii să mai pună în pericol victoria ilfovenilor.

Al doilea joc va avea loc în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș duminică, 12 mai, de la ora 18.00, iar în caz de victorie a CSM-ului jocul decisiv va avea loc miercuri, 15 mai, la Voluntari.

De la gazde cele mai multe puncte au fost înscrise de Danilo Tasic, cu 23 puncte (1×3), urmat de Martinic, cu 21 (3×3), Mario Lazar 12 și Daniel Popescu 10 (2×3).

Pentru CSM au înscris: Sánta Szabolcs 18, Alin Borșa 12 (1×3), Engi Rosenfeld Dávid (3), Vladislav Șolopa (1) și Kilyén Örs (2) câte 11, Bölöni Tamás 7 și Daniel Ștețca 2.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE