Elevii Școlii Populare de Arte într-un concert gratuit de muzică clasică la Palatul Administrativ din Târgu-Mureș Consiliul Judetean Mures
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Elevii Școlii Populare de Arte într-un concert gratuit de muzică clasică la Palatul Administrativ din Târgu-Mureș

Palatul Administrativ din Târgu-Mureș își deschide porțile joi, 16 mai, pentru toți iubitorii muzicii clasice cu un spectacol deosebit. De la ora 18.00 în curtea interioară a Palatului, elevii Școlii Populare de Arte din Târgu-Mureș ne vor încânta cu un recital de pian și chitară clasică.

„Cu ocazia evenimentului „Porți deschise la Palatul Administrativ” din Târgu Mureș, Școala Populară de Arte, secție a Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mures vă oferă un spectacol de muzică clasică, mai exact pian, chitară clasică și canto clasic. Joi, 16 mai 2019, ora 18:00 sunteți invitați cu drag să participați la o „incursiune” artistică prin toate perioadele muzici culte, începând de la „renaștere”, trecând maiestuos prin epoca „barocului”, oprindu-ne cu sufletul deschis în frumoasa perioadă a „romantismului” și, în final, poposind pe meleaguri mai cunoscute nouă, epoca „modernistă”, a precizat șeful Secției, prof. Alin Bucur.

Conform comunicatului trimis de Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureș, intrarea la spectacol este gratuită iar în cazul în care condițiile meteo nu vor permite organizarea lui în curtea Palatului Administrativ acesta va avea loc la Sala Mică a Palatului Culturii.

„Ziua Porților Deschise” se adresează tuturor cetățenilor aceștia având posibilitatea de a se înscrie pentru turul Palatului până în 14 mai 2019. Înscrierile se pot face la adresele de e-mail vitelar.corina@cjmures.ro și lukacs.katalin@cjmures.ro sau la telefon 0265 263211, int. 1286.

Cu prilejul evenimentului cetățenii vor avea posibilitatea să viziteze Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas și vor primi informații legate de construirea și istoricul clădirii. De asemenea, se va prezenta, pe scurt, rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului în administrația publică locală.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE