Home / Consiliul Judetean Mures / Elevii Școlii Populare de Arte într-un concert gratuit de muzică clasică la Palatul Administrativ din Târgu-Mureș

Elevii Școlii Populare de Arte într-un concert gratuit de muzică clasică la Palatul Administrativ din Târgu-Mureș

Distribuie

Palatul Administrativ din Târgu-Mureș își deschide porțile joi, 16 mai, pentru toți iubitorii muzicii clasice cu un spectacol deosebit. De la ora 18.00 în curtea interioară a Palatului, elevii Școlii Populare de Arte din Târgu-Mureș ne vor încânta cu un recital de pian și chitară clasică.

„Cu ocazia evenimentului „Porți deschise la Palatul Administrativ” din Târgu Mureș, Școala Populară de Arte, secție a Centrului Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mures vă oferă un spectacol de muzică clasică, mai exact pian, chitară clasică și canto clasic. Joi, 16 mai 2019, ora 18:00 sunteți invitați cu drag să participați la o „incursiune” artistică prin toate perioadele muzici culte, începând de la „renaștere”, trecând maiestuos prin epoca „barocului”, oprindu-ne cu sufletul deschis în frumoasa perioadă a „romantismului” și, în final, poposind pe meleaguri mai cunoscute nouă, epoca „modernistă”, a precizat șeful Secției, prof. Alin Bucur.

Conform comunicatului trimis de Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Mureș, intrarea la spectacol este gratuită iar în cazul în care condițiile meteo nu vor permite organizarea lui în curtea Palatului Administrativ acesta va avea loc la Sala Mică a Palatului Culturii.

„Ziua Porților Deschise” se adresează tuturor cetățenilor aceștia având posibilitatea de a se înscrie pentru turul Palatului până în 14 mai 2019. Înscrierile se pot face la adresele de e-mail vitelar.corina@cjmures.ro și lukacs.katalin@cjmures.ro sau la telefon 0265 263211, int. 1286.

Cu prilejul evenimentului cetățenii vor avea posibilitatea să viziteze Palatul Administrativ și Turnul cu Ceas și vor primi informații legate de construirea și istoricul clădirii. De asemenea, se va prezenta, pe scurt, rolul și locul Consiliului Județean și a Instituției Prefectului în administrația publică locală.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Lansarea revistei Meridiane culturale

Distribuie Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș anunță lansarea numărului 1/2024 al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.