Start bun al handbalistelor la baraj Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 272 Vizualizări

Start bun al handbalistelor la baraj

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a debutat victorioasă în grupa 2 a turneului semifinal din cadrul barajului pentru promovarea în Liga Națională care se dispută la Făgăraș. Mureșencele au învins cu 34-25 (17-10) formația Neptun Constanța, după un joc controlat cu autoritate. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop s-a desprins încă din prima repriză, au încheiat prima repriză cu 7 goluri avantaj și nu a dat nicio șansă adversarei, care nu a reușit să se apropie la mai puțin de 5 goluri pe parcursul părții a doua a partidei, reușind chiar să-și mărească avantajul spre final. O victorie fără emoții, dar greul abia începe.

Au înscris: Carola Stîngu 9, Cosmina Cozma 4, Carla Lăcătuș 4, Georgeta Bucin 4, Sarah Darie 3, Maria Ola 3, Flavia Munteanu 3, Monica Bărăbaș 2, Carina Ghemeș 1 și Ioana Moldovan 1. Au mai jucat Ioana Sîngeorzan și Paula Popeanu, iar în poartă s-au aflat Ioana Ugran, Cristina Popovici și Flavia Stan.

Pentru echipa din Constanța: Oprică a fost principala marcatoare, cu 10 goluri, urmată de, Stănciulescu 5, Ciucanu și Pintilie câte 3, Rebeca și Căldare cîte 2

 

În celălalt meci al grupei, partida dintre Rapid București și Activ CSO Plopeni s-a încheiat 27-22 în favoarea bucureștencelor.

Mureșencele întâlnesc sâmbătă de la ora 16.00 formația din Plopeni, iar duminică de la aceeași oră se vor confrunta cu Rapid.

Reamintim, primele două clasate din cele două grupe se vor califica pentru turneul final, care va avea loc peste o săptămână, la Ploiești.

În meciurile din prima zi a grupei 1 s-au înregistrat rezultatele: HCM Slobozia-Crișul Chișineu-Criș 42-27 și Dacia Mioveni-CSU Știința București 21-18.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE