Home / Slider / Pregătite pentru ultimul asalt

Pregătite pentru ultimul asalt

Distribuie

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Mureș a obținut calificarea pentru turneul final de promovare în Liga Națională, care va avea loc peste o săptămână, la Ploiești. Formația mureșeană a obținut această performanță după primele două etape disputate în grupa 2 a turneului semifinal care s-a disputat la Făgăraș.

A debutat victorioasă, 34-25 (17-10) cu Neptun Constanța, după un joc controlat cu autoritate. Echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop s-a desprins încă din prima repriză, a încheiat prima repriză cu 7 goluri avantaj și nu a dat nicio șansă adversarei, care nu a reușit să se apropie la mai puțin de 5 goluri pe parcursul părții a doua a partidei, reușind chiar să-și mărească avantajul spre final. O victorie fără emoții, dar greul abia începe.

Au înscris: Carola Stîngu 9, Cosmina Cozma 4, Carla Lăcătuș 4, Georgeta Bucin 4, Sarah Darie 3, Maria Ola 3, Flavia Munteanu 3, Monica Bărăbaș 2, Carina Ghemeș 1 și Ioana Moldovan 1. Au mai jucat Ioana Sîngeorzan și Paula Popeanu, iar în poartă s-au aflat Ioana Ugran, Cristina Popovici și Flavia Stan.

Pentru echipa din Constanța: Oprică a fost principala marcatoare, cu 10 goluri, urmată de, Stănciulescu 5, Ciucanu și Pintilie câte 3, Rebeca și Căldare cîte 2

În celălalt meci al grupei, partida dintre Rapid București și Activ CSO Plopeni s-a încheiat 27-22 în favoarea bucureștencelor.

Reamintim, primele două clasate din cele două grupe se vor califica În meciurile din prima zi a grupei 1 s-au înregistrat rezultatele: HCM Slobozia-Crișul Chișineu-Criș 42-27 și Dacia Mioveni-CSU Știința București 21-18.

Calificare decisă după două jocuri

În cele două partide din cea de-a doua etapă cele două calificate pentru turneul final au fost decise. Faptul că Rapid București a învins CSU Neptun Constanța cu 27-19 trebuia completat de o victorie a mureșencelor în jocul cu Activ CSO Plopeni, altfel se putea ajunge la alte calcule în privința echipelor calificate. Mureșencele aveau un ascendent moral asupra prahovencelor, pe care le-au eliminat în ediția actuală a Cupei României, dar victoria, așa cum era de așteptat, a fost conturată cu greu. Partida s-a încheiat 26-25 (13-11) și în cadrul turnelui de la Făgăraș mai rămâne de decis doar câștigătoarea grupei care va aborda turneul final pentru promovare de pe alte poziții. CSM și Rapid sunt oricum deja calificate, mai rămâne doar de obținut victoria în fața viitoarei adversare de la turneul final. În cealaltă grupă situația este identică. HCM Slobozia și Dacia Mioveni au câte două victorii și se întâlnesc în  ultima etapă.

Se cunosc așadar echipele calificate pentru turneul care va avea loc în perioada 16-19 mai, singura necunoscută fiind locurile în clasament.

CSM Târgu-Mureș a folosit formația: Ugran, Popovici – Bărăbaș 5, Munteanu 5, Darie 4, Stîngu 4, Bucin 4, Ola 1, Cozma 1, Lăcătuș 1, Ghemeș 1, Popeanu, Sîngeorzan, Moldovan


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.