Home / Invatamant / „Zilele Liceului” la Luduş

„Zilele Liceului” la Luduş

Distribuie

Instituția de învățământ cea mai importantă din oraș este Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș. Înființat în anul 1963, Liceul s-a făcut cunoscut de-a lungul anilor prin absolvenții de valoare pe care i-a dat, prin calitatea actului educativ asigurat de cadrele didactice cu o bună pregătire.

Actualul director al Liceului, prof. Claudiu-Corneliu Ciucă, a considerat că festivitățile de începere și de încheiere a cursurilor nu sunt suficiente pentru a face cunoscută școala și elevii de ieri și de azi și a inițiat un proiect numit „Zilele Liceului”, ediția I, coordonator al proiectului fiind prof. Mihaela Oprea.

Un program complex

Ziua de 31 mai a fost aleasă pentru deschiderea oficială de la ora 9.00 când vor fi primite oficialități ale orașului și județului, profesori pensionari și foști elevi din promoțiile anterioare. Între orele 9.30 – 11.30 se desfășoară un concurs de cultură generală „Raze de gânduri” coordonat de profesorii Ioan Pop, Mihaela Tecar, Cristina Drăghia și Camelia Chiorean.

Momentul „Reciclez și modelez” este coordonat de profesorii Niculina Astăluș, Eleodora Macavei, Adela Gliga și Simona Puiac. Ștafeta meseriilor „Mișcare și îndemânare” îi are coordonatori pe profesorii Emil Stan, Cosmin Botezan, Maria Nichita, Livia Vodă și Major Eugen. „Viața de elev”, activitate coordonată de profesorii Keresztesi Lorena, Anamaria Ritivoiu și Andreea Doboș și concursul de pescuit „Micul pescar” coordonat de profesorii Szekely Zoltan Levente și Szente Istvan încheie seria activităților programate.

Între orele 11.30 – 12.00 se face jurizarea concursurilor și se desemnează premianții, după care la ora 12.00 este organizată festivitatea de premiere.

În încheierea zilei, de la ora 13.00, au loc două întâlniri cu foștii absolvenți, promoțiile 1989 și 1999, după 30 respectiv 20 de ani de la absolvire.

Desigur, vor fi întâlniri emoționante ale celor care cu decenii în urmă și-au luat zborul spre viață din Liceul Tehnologic nr. 1 Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

 


Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Bancul zilei

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.