Două terapii unice în Târgu-Mureș, la Kether Therapy Center Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5870 Vizualizări

Două terapii unice în Târgu-Mureș, la Kether Therapy Center

A fost demult odată ca niciodată… Mămica există în continuare vie, adevărată şi nevătămată, în business. Ba, mai mult, este membră a minunatei comunităţi a Mamprenoarelor din Târgu-Mureş şi se simte parte integrantă a acestui frumos grup, bogat în mămici pline de iniţiativă, energie binefăcătoare şi implicare cu tot sufletul (ca orice mămică implicată în creşterea propriului copil).

Mă numesc Mihaela Szabo. Copilaşul meu care, acum iese în Lumina dătătoare de Viaţă a afacerilor, este un Centru de Terapii – Kethler Therapy Center. Acest centru, pe lângă multiple terapii manifestate pe plan energetic, psiho-emoţional şi fizic practicate cu multă pasiune şi dorinţa de reechilibrare a noastră, a tuturor, aduce în acest oraş două terapii care, în acest moment, sunt unice.

În primul rând, este vorba despre o metodă de tratament prin care intestinul gros (colonul) este curăţat, într-o manieră blândă şi nedureroasă, de materiile reziduale, toxine, gaze şi paraziţi. Se realizează astfel o importantă detoxifiere a funcţiilor digestive şi o ameliorare spectaculoasă a stării generale.

Ameliorări şi vindecări se produc la nivelul pielii (acnee, celulită, alergii, dermatite etc.), dureri articulare, musculare, scădere în greutate. Somnul şi digestia se îmbunătăţesc, capacitatea de efort a organismului creşte, se îmbunătăţeşte rezistenţa la infecţii, apare senzația de ușurare a propriului corp, memoria se ascute.

Prin această minunată metodă se pot pierde până la 11 kilograme de reziduuri din organism. Metoda se numeşte hidrocolonoterapie. Aceasta metodă poate fi combinată cu extracte din plante, ioni si ozon.

Notă: În SUA, hidrocolonoterapia reprezintă o tehnică de detoxifiere folosită de către vedete de cel puţin 20 de ani, rezultatele acesteia fiind cunoscute cu supranumele”frumuseţe de la Hollywood”.

De aceea, am considerat firesc să completăm acestă terapie cu sauna sau ozon de ultimă generaţie la nivel mondial.

Efectele terapeutice ale saunei cu ozon sunt multiple. Se utilizează cu succes nu numai în afecţiuni medicale (tratamente naturale ale acneei, tratarea durerilor de spate, de muşchi, de articulaţii, sechele post-traumatice, afectarea unor nervi la nivelul membrelor etc), dar şi pentru înfrumuseţare, ca tratament anti-aging.

Alte beneficii ale saunei cu ozon sunt: efect miorelaxant, efect antiseptic, efect sedativ al sistemului nervos central, ceea ce duce la eliberarea stresului mintal şi fizic. De asemenea,  stimulează metabolismul oxigenului şi intensifică circulaţia, protejând inima; stimulează performanţele fizice şi mentale; produce o detoxifiere profundă prin stimularea sistemului limfatic.

Sunt terapii de mare folos, însă nu este suficient ca terapeutul să dorească să ajute la restabilirea echilibrului în toate planurile existențiale. Este necesar ca și TU, OM DRAG, să îţi doreşti acest lucru. Pentru ca afecţiunea să dispară, mai este necesar să schimbăm câte ceva în modul de a simţi, de a gândi şi de a acţiona în această măreaţă VIAŢĂ.

“Eşti ce e şi cea mai profundă dorinţă a ta. Cum ţi-e dorinţa, ţi-e şi intenţia. Cum ţi-e intenţia, ţi-e și voinţa. Cum ţi-e voinţa, aşa ţi-e fapta. Cum ţi-e fapta, ţi-e şi soarta.” – Upanishade

Pace infinită tuturor, vă doreşte Mihaela, o mămică Mamprenoare.

Mihaela SZABO

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE