Share

Home / Sanatate / “Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”

“Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”

Asociația Urologică Prof. Dr. Dorin Niculescu – Târgu-Mureș și Clinica de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș organizează, în perioada 24-25 mai, în incinta Hotelului Grand din Târgu-Mureş, în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, Asociația Română de Urologie, Colegiul Medicilor din România, filiala Târgu-Mureș, Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Târgu-Mureș, simpozionul “Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”.

“Simpozionul se adresează rezidenților și specialiștilor de medicină a familiei, urologie, oncologie, nefrologie, ginecologie, anatomo-patologie respectiv asistenților medicali dar și studenților mediciniști”, a precizat dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

În cadrul aceluiași eveniment, se va desfășura şi cursul “Urodinamica în Uroginecologie – Managementul Vezicii hiperactive”, organizat de Secția Clinica Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș în perioada 22-24 mai, la Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 1.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte de 2,4 miliarde de lei gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale în Mureş

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, viceprim-ministrul Daniel Suciu, s-a întâlnit vineri, 17 mai, în …

Share
Share