Share

Home / Sanatate / “Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”

“Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”

Asociația Urologică Prof. Dr. Dorin Niculescu – Târgu-Mureș și Clinica de Urologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș organizează, în perioada 24-25 mai, în incinta Hotelului Grand din Târgu-Mureş, în colaborare cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu-Mureș, Asociația Română de Urologie, Colegiul Medicilor din România, filiala Târgu-Mureș, Ordinul Asistenților Medicali, Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala Târgu-Mureș, simpozionul “Actualități în Urologia târgumureșeană – 2019”.

“Simpozionul se adresează rezidenților și specialiștilor de medicină a familiei, urologie, oncologie, nefrologie, ginecologie, anatomo-patologie respectiv asistenților medicali dar și studenților mediciniști”, a precizat dr. Ovidiu Gîrbovan, managerul Spitalului Clinic Judeţean Mureş.

În cadrul aceluiași eveniment, se va desfășura şi cursul “Urodinamica în Uroginecologie – Managementul Vezicii hiperactive”, organizat de Secția Clinica Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș în perioada 22-24 mai, la Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Județean Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 1.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Zona Gării Mari din Târgu-Mureş. Mizeria de la poarta oraşului!

Terenul din faţa Gării Mari din Târgu-Mureş reprezintă cea mai mare ruşine pe imaginea oraşului …

Share
Share