Mureșeni cedează fără replică și evită o nouă deplasare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Mureșeni cedează fără replică și evită o nouă deplasare

Echipa masculină de baschet CSM Târgu-Mureș a susținut penultimul joc pe teren propriu din acest sezon, partida din turneul pentru locurile 9-12 cu CSO Voluntari. După ce a pierdut prima partidă cu ilfovenii, 72-85 pe terenul acestora, echipa antrenorului Gorge Trif avea nevoie de victorie pentru a disputa jocul decisiv, tot în deplasare, miercuri, 15 mai. Nu a fost cazul, deoarece mureșenii au cedat fără drept de apel și al doilea joc, evitând o nouă deplasare în lupta pentru locurile 9-10, urmând să joace pentru locurile 11-12.

Scorul întâlnirii din al doilea joc a fost 76-111, cu toate cele patru sferturi câștigate de oaspeți: 28-22, 24-22, 32-15, 27-17. La fel ca și în primul joc, același Danilo Tasic a fost cel mai eficient jucător, cu 29 de puncte, foștii jucători ai mureșenilor, Goran Martinic și Dani Popescu fiind mai „rezervați” de această dată, cu 14, respectiv 9 puncte, ambii cu câte două coșuri din afara semicercului de 3 puncte.

De la mureșeni Sánta Szabolcs a reușit 25 puncte, Vladislav Șolopa 19 (2×3), Kilyén Örs 11 (2×3), Alin Borșa 9, Engi Rosenfeld Dávid 7 (1×3), și Bölöni Tamás 5 1×3). Au mai jucat Daniel Ștețca și Szilveszter Botond.

Pentru CSM Târgu-Mureș se întrevede un ultim duel mai convenabil pentru ambele adversare, cel pentru locurile 11-12, cu vecina CSM Mediaș, care poate evita la rândul ei o nouă deplasare la Phoenix Galați. Echipa de la Dunăre a câștigat primul joc, iar cel de la Mediaș are loc luni seară.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE