Dorin Florea, despre declaraţia premierului Olandei de la Sibiu: „Uniunea Europeană nu se conduce prin păreri personale!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 591 Vizualizări

Dorin Florea, despre declaraţia premierului Olandei de la Sibiu: „Uniunea Europeană nu se conduce prin păreri personale!”

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, a publicat marţi, 14 mai, pe pagina sa de Facebook, un text critic la recenta declaraţie a premierului Olandei, care a afirmat în urmă cu câteve zile, la Sibiu, că România va fi admisă în Spaţiul Schengen când se va conforma „tuturor regulilor statului de drept şi ale democraţiei”.

Redăm, în rândurile de mesaj, comentariul făcut de Dorin Florea pe pagina sa de Facebook.

“M-am simțit foarte iritat, nu doar de declarația premierului Olandei, care a precizat că România nu va adera la Spațiul Schengen, ci și de modul țâfnos prin care acesta s-a exprimat. Sigur că aceste jigniri la adresa României sunt făcute cu ”permisiunea” politicienilor noștri. Mă înspăimântă modul în care toți marii politicieni strânși la Sibiu, în ”concediu”, își trimiteau bezele unii altora fără să realizeze umilințele la care suntem supuși.

Acești politicieni își exprimă păreri personale într-un mod imperativ, pe care și-l arogă ignorând faptul că Uniunea Europeană nu se conduce prin păreri personale ci trebuie să fie modul unor rezoluții majoritare dacă nu chiar prin consens.

Se tot vorbește despre o Europă unită, dar eu nu văd altceva decât cum țara noastră este mereu pusă la colț de politicienii străini, cu marele concurs al celor din clasa politică românească.

Și mai văd totodată că ”păreriile” lor nu sunt ale parlamentelor țărilor din care provin, ci sunt de cele mai multe ori, imperativele personajelor lumii globaliste.

Sunt convins că acești politicieni nu reprezintă un segment important sau majoritar în țările lor, probabil că mâine nici nu se vor mai bucura de funcțiile pe care le dețin și care din păcate, acum în prezent ne fac atât de mult rău.

Acești indivizi își permit pentru că li se permite!”

(Redacţia)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE