Share

Home / Sport / 11 medalii pentru karateka Tiger Budo

11 medalii pentru karateka Tiger Budo

Cei 8 sportivi ai clubului Tiger Budo din Târgu-Mureș, antrenați de Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN au avut evoluții meritorii la Campionatul Național de Karate Kyokushin disputat la sfârșitul săptămânii trecute la Baia Mare.

Sportivii mureșeni au obținut în cadrul competiției care a reunit la start mai mult de 100 de sportivi legitimați la cluburi din țară, afiliate la Federația Română de Karate Kyokushin locuri fruntașe la categoriile cadeți (15-16 ani), tineret (18-20 ani) și Masters +40 ani (Cupa Memorială „Sensei Pop Ioan”).

Ei au participat atât la proba de kata, cât și de kumite, și au obținut un total de 11 medalii, dintre care 4 locuri I, 3 locuri 2 și 4 locuri 3, dar și alte locuri în apropierea podiumului. Rezultatele au fost următoarele: Eduard Horvath (cadeți, -70 kg) – locul 1 kumite și locul 5 kata, Tudor Cerghizan (cadeți, +80kg) – locul 3 kumite și locul 7 kata, Andreea Ungur (cadeți, -60kg) – locul 2 kumite și locul 2 kata, Tudor Barnea (cadeți, -50 kg) – locul 5 kumite si locul 7 kata. La categoria tineret (18-20 ani), Norbert Tanaszi a ocupat poziția 1 a clasamentului la -65 kg și locul 5 la kata, fiind, de asemenea, desemnat „sportivul cu cel mai bun spirit”. Nu în ultimul rând, târgumureșenii au fost reprezentați și la categoria Masters, Alina Bogdan 2 DAN – locul 1 kumite și locul 3 kata (cat. -45 ani), Camelia Ștefan – locul 1 la kata și locul 3 kumite, iar Gabriela Badiu – locul 2 kumite și locul 3 kata, ambele la cat. +45 ani).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poloiste mureșene în lotul de junioare

Cinci dintre componentele echipei de polo junioare feminin ale Clubului Sportiv Municipal Târgu Mureș au …

Share
Share