11 medalii pentru karateka Tiger Budo Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

11 medalii pentru karateka Tiger Budo

Cei 8 sportivi ai clubului Tiger Budo din Târgu-Mureș, antrenați de Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN au avut evoluții meritorii la Campionatul Național de Karate Kyokushin disputat la sfârșitul săptămânii trecute la Baia Mare.

Sportivii mureșeni au obținut în cadrul competiției care a reunit la start mai mult de 100 de sportivi legitimați la cluburi din țară, afiliate la Federația Română de Karate Kyokushin locuri fruntașe la categoriile cadeți (15-16 ani), tineret (18-20 ani) și Masters +40 ani (Cupa Memorială „Sensei Pop Ioan”).

Ei au participat atât la proba de kata, cât și de kumite, și au obținut un total de 11 medalii, dintre care 4 locuri I, 3 locuri 2 și 4 locuri 3, dar și alte locuri în apropierea podiumului. Rezultatele au fost următoarele: Eduard Horvath (cadeți, -70 kg) – locul 1 kumite și locul 5 kata, Tudor Cerghizan (cadeți, +80kg) – locul 3 kumite și locul 7 kata, Andreea Ungur (cadeți, -60kg) – locul 2 kumite și locul 2 kata, Tudor Barnea (cadeți, -50 kg) – locul 5 kumite si locul 7 kata. La categoria tineret (18-20 ani), Norbert Tanaszi a ocupat poziția 1 a clasamentului la -65 kg și locul 5 la kata, fiind, de asemenea, desemnat „sportivul cu cel mai bun spirit”. Nu în ultimul rând, târgumureșenii au fost reprezentați și la categoria Masters, Alina Bogdan 2 DAN – locul 1 kumite și locul 3 kata (cat. -45 ani), Camelia Ștefan – locul 1 la kata și locul 3 kumite, iar Gabriela Badiu – locul 2 kumite și locul 3 kata, ambele la cat. +45 ani).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE