Home / Politic / Cristian Chirteş (PNL): „Alegerile europarlamentare, testul fiecărui primar”

Cristian Chirteş (PNL): „Alegerile europarlamentare, testul fiecărui primar”

Distribuie

Preşedintele PNL Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a estimat miercuri, 15 mai, cu ocazia unei conferinţe de presă, că la alegerile europarlamentare şi la referendumul din 26 mai la nivelul judeţului Mureş se va înregistra o prezenţă la urne de cel puţin 40%.

Minim 20.000 de voturi, obiectivul pe Mureş

Totodată, liderul liberalilor mureşeni a dezvăluit presei şi scorul vizat de PNL în data de 26 mai: aproximativ 7.000 de voturi la nivelul municipiului Târgu-Mureş şi 20-25.000 de voturi în judeţul Mureş.

„Avem 31 de primari, deci ne bazăm şi pe puterea primarilor şi pe modul în care se vor implica. Şi se vor implica şi primarii, mai este un an până când vor candida şi ei, la rândul lor, e testul fiecărui primar, indiferent de partidul politic, acum se încheagă viitoarele echipe care vor candida în anul 2020 la alegerile locale”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

Optimism pentru prezenţă bună la urne

Liderul PNL Mureş s-a arătat mulţumit de modul de desfăşurare a campaniei electorale, arătând că liberalii au fost bine primiţi la discuţiile cu cetăţenii s-au arătat deschişi întâlnirilor şi discuţiilor.

„Noi, ca membri ai PNL, suntem bine primiţi în teritoriu, am străbătut mai mult de jumătate din localităţile din judeţul Mureş, unde într-adevăr, discutând cu primarii, cu aleşii locali, cu viceprimarii, cu cetăţenii simpli, am identificat foarte multe să le spunem probleme, în fiecare localitate, începând de la lipsa infrastructurii, nemulţumirile oamenilor legate de proprietate, la şantiere unde se lucrează, care creează pentru unii cetăţeni nemulţumiri, am identificat nevoile de investiţii care au fost până la urmă spuse de către cetăţeni”, a declarat senatorul Cristian Chirteş.

„Spre deosebire de celelalte alegeri, lumea este mult mai interesată să vină la vot, nu neaparat pentru referendum, ci efectiv să participe la acest proces”, a completat preşedintele PNL Mureş.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.