Share

Home / Invatamant / Mureșeanca de doar 13 ani, Marisa Dobrescu: Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză Mirunette International Education!

Mureșeanca de doar 13 ani, Marisa Dobrescu: Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză Mirunette International Education!

Mureșeanca Marisa Demetria Dobrescu, în vârstă de doar 13 ani, elevă de 7 ani a Centrului de pregătire a examenelor Cambridge „Succes Lotus” din Târgu Mureș a câștigat duminică, 12 mai, Premiul I la Concursul Național de Limba Engleză, organizat de prestigioasa organizație educațională MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION, ediția 2019.

Ea va participa la o tabără internațională, în Oxford, Marea Britanie.

Peste 1.200 de concurenți

„Sunt foarte fericită! Încă nici nu pot să procesez informația! Știu doar că a fost o experiență extraordinară în care am trăit emoții puternice, dar și satisfacții pe masură”, ne-a spus fericita câștigătoare, care este și elevă la Colegiul Național „Alexandru-Papiu Ilarian”.

Din cei peste 1200 de concurenți care au luat startul în prima etapă a concursului, 662 de concurenți au ajuns în etapa a II-a și 52 de concurenți au fost intervievați în etapa a III-a. Printre acești finaliști s-a numărat și o altă elevă a centrului mureșean „Succes Lotus”, Ilinca Maria Șuta, câștigătoarea locului III a aceluiași concurs, ediția 2018.

„Felicitări elevelor pentru gradul înalt de cunoaștere a limbii engleze, profesorilor centrului pentru implicarea în pregătirea elevelor, precum și părinților acestora, pentru susținere și dedicare. Nu în ultimul rând, mulțumim echipei Mirunette pentru înaltul profesionalism cu care a dat tuturor acestor copii șansa de a-și valorifica, într-un mod atât de deosebit, cunoștințele de limba engleză”, a transmis Adriana Borda, coordonatorul centrului „Succes Lotus”, cu ajutorul cărora eleva căștigătoare s-a pregătit asiduu pentru acest concurs.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte de 2,4 miliarde de lei gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale în Mureş

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, viceprim-ministrul Daniel Suciu, s-a întâlnit vineri, 17 mai, în …

Share
Share