Donaţie specială la Sighişoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Donaţie specială la Sighişoara

Centrul de Îngrijire și Asistență Sighișoara a găzduit, în weekend-ul trecut, ceremonia de predare a unei ambulanțe donate instituției din partea grupului pompierilor voluntari din comitatul Shropshire, Marea Britanie.

“La eveniment au participat domnul Steve Worrall, inițatorul operațiunii de voluntariat, împreună cu alți 4 pompieri voluntari din Marea Britanie, domnul Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighișoara, directorul centrului, părintele Florin Avram, doamna Caroline Fernolend, președintele Fundației Mihai Eminescu Trust și reprezentanți din conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al Județului Mureș și ai Detașamentului de pompieri Sighișoara. Vizita grupului de pompieri britanici face parte dintr-un parteneriat încheiat între ISU Mureș și Serviciul de Pompieri Voluntari din Shropshire, susținut de Fundația Mihai Eminescu Trust”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Sighişoara.

Vizita voluntarilor britanici a mai cuprins opriri în Târgu Mureș și Viscri. Până în prezent, echipa de pompieri din Shropshire a donat un număr de 46 de autospeciale pentru diferite unități de intervenție din județul Mureș, dar și echipamente de protecție.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE