Share

Home / Slider / Marisa Mureșan, convocată la lotul României

Marisa Mureșan, convocată la lotul României

Tânăra jocheiță a Clubului Sportiv de Echitație Scorillo Sântana de Mureș Marisa Mureșan a fost convocată de Federația Ecvestră Română la lotul național al României, în vederea participării la  concursul internațional de sărituri peste obstacole care va avea loc peste o lună, în perioada 13-16 iunie, în Bulgaria, la Bojourishte.

Marisa confirmă astfel performanțele din ultima periodă, ale sale și ale antrenorului Viorel Bubău. Ea a obținut în acest an locurile I și VII la categoria  Bronz, cu caii Arcitic, respectiv Cassis în cadrul primei etape a concursului de sărituri peste obstacole Herneacova Summer Tour, disputat în localitatea timișeană Herneacova, precum locurile 1 și 2 la categoria copii 2, în turneul VIP tour, în aceeași competiție. Vicecampioană a României, în cadrul Cupei Primăverii, competiție organizată în localitatea Prejmer, mureșeanca a ocupat locurile 1 și 3 la categoia ei, cea de la Copii 2 și aceleași locuri la categoria juniorilor de 16 ani, dar și un loc 1 la categoria juniori de 18 ani, rezultate care i-au confirmat locul în lotul național. Aceste rezultate și obligă pentru viitor la rezultate și mai bune, iar începând cu această dată, Marisa nu mai reprezintă doar clubul, orașul și județul în competițiile sportive, ci de acum va reprezinta România în cele internaționale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Autobuze hibrid și străzi modernizate în Reghin prin proiecte cu finanțare europeană

Municipalitatea din Reghin este la cel de-al treilea contract de finanțare prin Programul Operațional Regional …

Share
Share