Share

Home / Politic / (P): PSD a crescut salariile medicilor și ale asistenților. PSD a făcut investiții istorice în spitalele din România

(P): PSD a crescut salariile medicilor și ale asistenților. PSD a făcut investiții istorice în spitalele din România

„Creșterea salariilor medicilor, ale asistenților medicali și ale personalului medical din sistemul public de sănătate din România și din județul Mures, creșterea finanțării medicinii de familie, măsurile de debirocratizare a sănătății prin desființarea comisiilor Casei de asigurări, introducerea de molecule noi pentru tratamentul pacienților sunt măsuri care trebuie să continue și obligatoriu trebuie să fie urmate de investiții în infrastructura de sănătate. Bugetul anului 2019, propus de actuala guvernare, este un buget istoric ce depășește pentru prima data 10 miliarde de euro, din care 1,1 miliarde de lei alocați pentru investiții și dotări. Spitalele publice din județul Mureș vor beneficia de finanțări totale de peste 40 de milioane de lei. Managementul sistemului de sănătate trebuie să aloce acești bani pentru îmbunătățirea condițiilor oferite pentru tratamentul pacienților români în România.”  

Conf. univ. dr. Corneliu Florin Buicu, Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș

Deputat PSD, președinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaţilor

(Comandat de Partidul Social Democrat – PSD. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119008. Tiraj: 3.500 de bucăţi)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ultimul Desculț în iarbă din acest an!

Desculț în iarbă revine cu cel de al 3-lea eveniment și ultimul pentru 2019 în …

Share
Share