Licitaţia pentru centura Reghinului, publicată pe SEAP Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1981 Vizualizări

Licitaţia pentru centura Reghinului, publicată pe SEAP

Licitaţia privind realizarea centurii de ocolire a municipiului Târgu-Mureş va apărea în scurt timp pe portalul de licitaţii publice SEAP, iar licitaţia pentru reproiectarea variantei de ocolire a municipiului Reghin a fost deja publicată pe acelaşi portal, a anunţat vineri, 17 mai, Vasile Gliga, preşedintele PSD Mureş.

Liderul social-democraţilor din judeţul Mureş a reamintit ceea ce premierul Viorica Dăncilă afirmase, cu o zi înainte, cu ocazia unei vizite de lucru în judeţul Mureş.

„S-a publicat pe SEAP licitaţia pentru reproiectarea variantei de ocolire de la Reghin şi pentru centura municipiului Târgu-Mureş săptămâna viitoare va fi publicată pe SEAP procedura de licitaţie. E vorba despre traseul vechi, întrucât s-a terminat procesul cu proprietarii şi cu exproprierile. Anunţul a fost făcut ieri (joi, 16 mai – n.r.) de doamna prim-ministru”, a declarat Vasile Gliga.

Varianta de ocolire a Sighişoarei, în curs de analizare

Potrivit preşedintelui PSD Mureş, premierul României a promis că va analiza proiectul privind varianta de ocolire a municipiului Sighişoara, astfel încât acesta să nu afecteze cetatea medievală din localitate.

„Domnul primar al municipiului Sighişoara a ridicat problema doamnei prim ministru aseară, după evenimentul de la Reghin, şi răspunsul doamnei Dăncilă a fost că analizează. E vorba despre un proiect vechi, trebuie doar reactualizate datele tehnice pentru că s-a pus problema că la Sighişoara cetatea este monument UNESCO, tirurile trec la 5 metri de baza cetăţii şi singura soluţie pentru a nu investi atât de mult în reparaţii este să fie centura ocolitoare făcută şi la Sighişoara”, a precizat Vasile Gliga.

Alex TOTH

(Foto: Primăria municipiului Reghin, Alex TOTH)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE