Turist decedat pe munte, din cauza unui infarct! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 481 Vizualizări

Turist decedat pe munte, din cauza unui infarct!

Un turist de 41 de ani şi-a pierdut viaţa duminică, după ce i s-a făcut rău în timp ce era în zona Muntelui Bedeleu, suferind un posibil infarct miocardic acut, la o zi după ce o femeie din Ungaria a murit în condiţii asemănătoare, la Rimetea, tot în judeţul Alba.
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, un echipaj SMURD de la Aiud şi salvamontişti au intervenit duminică după-amiaza în satul Izvoarele, în zona Bedeleu, pe un teren accidentat, pentru salvarea vieţii unui turist care suferise un posibil infarct. În zonă a fost trimis şi un elicopter SMURD de la Târgu Mureş, însă cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Necropsia va stabili cu exactitate cauza morţii turistului.
Sâmbătă, o turistă de 50 de ani, din Ungaria, şi-a pierdut viaţa în timp ce se afla pe Piatra Secuiului, la Rimetea. „Persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat Lucian Forda, şeful Serviciului Public Salvamont Alba. El a menţionat că femeia nu a căzut de pe versantul stâncos, aşa cum s-a întâmplat în alte situaţii soldate cu victime, ci i s-a făcut rău.
Mii de persoane din Ungaria vizitează zona Rimetea, comuna fiind una cu populaţie preponderent maghiară.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE