(P): Dragoș Cristian Pui, candidatul propus și susținut de PSD Mureș, Harghita și Covasna pentru Parlamentul European Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2103 Vizualizări

(P): Dragoș Cristian Pui, candidatul propus și susținut de PSD Mureș, Harghita și Covasna pentru Parlamentul European

S-a născut în Reghin, are vârsta de 34 de ani, este căsătorit, absolvent al Facultății de Științe Economice a Universității „Petru Maior” din Târgu Mureș, deține un master în domeniul Bănci și piețe de capital, la Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca și este, de asemenea, alumnus al „Bursei Friedrich Ebert Pentru Tineri Social – Democrați”.

În prezent este un întreprinzător privat de succes, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Reghin, vicepreședinte al PSD Reghin și totodată președinte al TSD Reghin.

Reprezintă generația nouă de politicieni, adept al valorilor de stânga, cu orientare proeuropeană. Este membru fondator al Asociației „Generația Tinerilor Europeni”- asociație care își propune să ajute cât mai mulți tineri și să promoveze valorile europene. Este membru PSD din anul 2009.

S-a decis să se implice în viața politică, indiferent de ce sacrificii personale presupune această activitate, din convingerea că este singura modalitate prin care poate să influențeze în mod pozitiv viața oamenilor.

(Comandat de Partidul Social Democrat – PSD. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119008)

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE