Home / Eveniment / GALERIE FOTO: Zilele Târgumureșene 2019 – rockul și vremea bună anunță începutul verii

GALERIE FOTO: Zilele Târgumureșene 2019 – rockul și vremea bună anunță începutul verii

Distribuie

În acest weekend a avut loc cea de-a 23-a ediție a Zilelor Târgumureșene. Având un program divers și încurajând publicul iubitor de rock să fie prezent la evenimente, putem spune că a fost o ediție frumoasă care a reunit oameni cu gusturi diverse.

Singura problemă de anul acesta a fost programul decalat din diverse motive, unele formații ajungând să cânte și începând cu 2 noaptea, o oră foarte târzie de altfel. Spațiul de desfășurare a fost mult mai mare decât de obicei, scena mare fiind mutată în parcarea Sălii Sporturilor, vechiul spațiu fiind ocupat de multe mese și alte standuri de mâncare, oferind mult mai mult loc de relaxare și luat masa vizitatorilor.

Public larg la evenimentele din Parcul Municipal

Vineri am avut parte de programul consacrat „100 de ani pentru România – Romania Rocks”, unde pe scenă au urcat cei de la Bigg Dimm A’Band alături de Cristi Minculescu, Călin Goia, Adrian Despot, Mircea Baniciu, Cornel Ilie, Flavius Buzilă, Paul Ciuci, Ștefan Boldijar și Florin Grigoraș. După, cei prezenți au continuat în același stil cu Koszika & The Hotshots, EMIL și Luna Amară în cort. A fost o inițiativă lăudabilă ca concertele să se țină în cort, mai ales cu așa vreme instabilă, însă mesele au îngreunat puțin eforturile petrecăreților, obligându-i să se adune toți în față într-o totală aglomerație.

Sâmbătă mureșenii au avut parte de o vreme minunată și au putut petrece în aer liber până noaptea târziu. La scena mare moldovenii de la Alternosfera au strâns o mulțime de sute de tineri veniți să cânte la unison „Flori de mai”, „Amintirile” sau „Ploile nu vin”. Lor le-au urmat la scena mare Zanzibar, iar în cort mult-așteptații Dirty Shirt, dar și Noaptea Târziu, Prospekt, Firma, Bucium și Golan.

Programul a luat sfârșit vineri cu giganții Pasărea Rock și Omega și tradiționalul foc de artificii.

Oferta pentru gurmanzi la această ediție a fost foarte variată, întrunind de la mâncare tradițională românească la dulciuri și mâncăruri deosebite, umplând întregul parc de miresme îmbietoare și un fum greu de carne prăjită.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Cadastrare gratuită în 77 de localități mureșene

Distribuie Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș va încheia contracte de finanțare a lucrărilor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.