Share

Home / Business / Reziliere de contract la Luduş

Reziliere de contract la Luduş

În anul 2012 SC Junior Foods SRL Luduș a solicitat Primăriei orașului Luduș un contract de închiriere având ca obiect folosința imobilului „Cantină cu bloc alimentar” în suprafață de 165 mp, aparținând Primăriei orașului Luduș, situat pe strada Crinului nr. 2.

Licitația a fost organizată de Liceul Tehnologic nr. 1 și a fost adjudecată de firma SC Junior Foods SRL Luduș pe o durată de 12 luni întocmindu-se contractul de închiriere nr. 1278 din 3 decembrie 2012. Prin acte adiționale succesive s-a prelungit termenul de închiriere până în anul 2019. În 10 aprilie 2019, administratorul societății, Călin Vasile Șopterean a solicitat încetarea contractului de închiriere pe motiv că „am luat această decizie deoarece în situația de față cheltuielile de administrare a spațiului (…..) depășesc veniturile încasate punându-ne în imposibilitatea de a ne mai desfășura activitatea în spațiul respectiv în condițiile date”.

Consiliul local Luduș a luat act de solicitarea făcută și a aprobat încetarea contractului de închiriere nr. 1278/3 decembrie 2012, încheiat între autoritatea locală și SC Junior Foods SRL având ca obiect folosința imobilului „Cantină cu bloc alimentar”, aparținând unității administrativ-teritoriale Luduș, situat în strada Crinului nr. 2.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a stabilit contribuția bănească a membrilor Asociației SALVITA – SMURD

Asociația SALVITA – SMURD cu sediul în orașul Luduș s-a constituit la data de 10 …

Share
Share