Share

Home / Social / „Împreună pentru o comunitate mai sigură!” la Cristeşti

„Împreună pentru o comunitate mai sigură!” la Cristeşti

În perioada aprilie-iunie 2019, Poliţia mureşeană,  prin intermediul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, derulează Campania „Împreună pentru o comunitate mai sigură!”. Demersul preventiv aparţine Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii în parteneriat cu OMV Petrom S.A.

Activităţile din cadrul campaniei vizează reducerea riscului de victimizare a categoriilor de persoane vulnerabile, pentru segmentele infracţionale care se manifestă cu precădere în zonele rurale.

În acest sens, vineri, 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de Micii Poliţişti, au derulat mai multe activităţi de informare în localitatea Cristeşti!

Poliţiştii de prevenire au prezentat scopul şi direcţiile de acţiune ale campaniei, iar Micii Poliţişti, au distribuit fluturaşi cu recomandări preventive cetăţenilor din localitate!

Fiecare putem face un gest în vederea creşterii gradului de siguranţă comunitară!

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: 9 percheziții efectuate de polițiștii mureșeni într-un dosar de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

Poliţiştii din Mureş efectuează la această oră, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției …

Share
Share