Home / Eveniment / Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Oferta educațională 2019-2020, prezentată în cadrul Târgului de Arte și Meserii

Liceul Vocațional de Artă Târgu Mureș. Oferta educațională 2019-2020, prezentată în cadrul Târgului de Arte și Meserii

Primăria Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean, vor organiza „Târgul de Arte și Meserii”, în data 28 mai.

Programul de desfășurare al evenimentului

Marți, 28 mai: • Deschiderea Târgului de Arte și Meserii • Expoziție și program standuri licee cu profil tehnologic.

Locație: Piața Trandafirilor, Tg Mureș, între orele 12:00 – 18:00.

OFERTA  EDUCAȚIONALĂ  A  LICEULUI  VOCAȚIONAL  DE  ARTĂ TÂRGU MUREȘ PENTRU ANUL ȘCOLAR  2019- 2020

Cu un renume și o existență de aproape 70 de ani, Liceul Vocațional de Artă din Tg. Mureș, a devenit un loc al interculturalității, al comunicării armonioase dintre oameni, generații, naționalități, aspirații sau talente, este un adevărat centru cultural în care se formează generațiile viitoare, mulți dintre absolvenții licelui devenind muzicieni sau artiști plastici de renume național și mondial, dar și buni pedagogi dedicați formării tinerilor în spiritul adevăratelor valori ale umanității.

Activităţile artistice ale elevilor noştri îi atrag nu numai pe mulţi dintre locuitorii oraşului, dar şi pe cei din alte judeţe sau de peste graniţe. Concertele elevilor, expoziţiile lor, prezenţa elevilor la diferite activităţi cultural-artistice din oraş (vernisaje, lansări de carte, serate literar-muzicale, simpozioane, conferinţe etc.) sunt evenimente care vin să întregească viaţa culturală tîrgumureşeană, cu profesionalism și respect. Într-o Europă unită a valorilor economice şi culturale, locul învăţământului artistic este unul fundamental, este punctul  în care se formează şi  se validează nivelul cultural al generaţiilor viitoare.

CONTACT

LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ 

Tg. Mureș, Revoluției, nr. 9,

Tel: 0365-882.693, Fax: 0365-882.687,

e-mail: secretariat@liceuldeartams.roweb: www.liceuldeartams.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu într-un bloc din Târnăveni, aproape de miezul nopții!

Un incendiu s-a produs ieri seară într-un bloc situat pe Strada Armatei, din Târnăveni. Inspectoratul …