Home / Agricultura / Producătorul „Telemea de Ibănești”, Mirdatod Prod, își modernizează fabrica, folosind sistemele Senior Software

Producătorul „Telemea de Ibănești”, Mirdatod Prod, își modernizează fabrica, folosind sistemele Senior Software

Distribuie

Mirdatod Prod, singurul producător de brânzeturi din România cu atestat DOP (Produs cu Denumire de Origine Protejată) la nivel european, obținut pentru produsul „Telemea de Ibănești” care deține o fabrică în Ibănești cu aproximativ 150 de angajați, a reușit să-și îmbunătățească procesele din fabrică, implementând soluțiile SeniorERP și SeniorVisualBI. Astfel, producătorul își gestionează mult mai eficient resursele și obține rapid rapoartele și analizele financiare necesare.

Cu o cifră de afaceri de 8,4 milioane de euro și o experiență de 25 de ani, portofoliul companiei include 50 de sortimente de brânzeturi și alte derivate din lapte (cașcaval, brânză de burduf, urdă, smântană, brânză de vaci, unt etc.). Laptele folosit în producție provine din zona monană a județului Mureș, produsele fiind introduse pe piață prin rețele mari de magazine și alte canale de distribuție.

Soluții moderne pentru un flux de lucru eficient

Mirdatod Prod a investit în sisteme software moderne pentru a avea un flux de lucru mai eficient și mai bine documentat în fabrica din Ibănești, județul Mureș. În prezent, producătorul de brânzeturi folosește cu succes soluțiile integrate ERP și BI de la Senior Software, cu care a obținut acuratețe și rapiditate în procesul de producție.

„Am ales să colaborăm cu Senior Software pe baza a 3 criterii: istoricul în implementare, recomandările de pe piață și profesionalismul furnizorului. Acum, datorită soluțiilor Senior Software obținem mult mai ușor informațiile de care avem nevoie”, a declarat David Todoran, acționar Mirdatod Prod.

Dezvoltarea continuă a companiei și planurile de extindere a fabricii au impus automatizarea activităților de planificare, raportare și analiză. Investiția a avut în vedere înlocuirea vechiului soft cu un pachet de soluții flexibile și ușor de folosit care să susțină atât activitatea actuală, cât și viitorul flux de lucru pe care îl presupune dezvoltarea afacerii.

Sistemul SeniorERP integrează operațiunile din fabrică, cele financiar-contabile și gestiunea stocurilor. Utilizatorii soft-ului pot astfel să realizeze cu ușurință operațiuni de gestionare integrală a producției – de la materie prima la produsul finit, de asigurare a necesarului de materii prime pentru procesul de producție și de urmărire a datelor financiare și obținerea controlului asupra costurilor.

„Pentru a putea conduce eficient o afacere în plină dezvoltare aveam nevoie de informații, iar cu vechiul soft le obțineam greu, fiind necesară alocarea unui volum de muncă important pentru centralizarea datelor. În plus, noi avem în plan deschiderea unui nou punct de lucru, obiectiv ce se poate realiza prin utilizarea de soft-uri capabile să acapareze fără probleme tot ce presupune această extindere. Acestea fiind spuse, cred că achiziția pachetului ERP și BI este extrem de utilă pentru companiile din producție”, a concluzionat Mircea Todoran, acționar Mirdatod Prod.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.