(P): ALDE înseamnă PSD. #Nimic Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 620 Vizualizări

(P): ALDE înseamnă PSD. #Nimic

Consilierul personal al primarului municipiului Târgu Mureș și membru în conducerea ALDE Mureș, s-a pus recent pe scris și ne povestește, în scrisori trimise pe bani publici, cât de oprimat este orașul de „piticii din politică”.

Claudiu Maior (ALDE), el însuși un autoproclamat uriaș în țara piticilor, face un inventar al proiectelor de care a fost văduvit Târgu Mureșul și ne explică  despre spitalul regional NECONSTRUIT, despre ștrandul  “1 mai” aflat ÎN PARAGINĂ, despre centura ocolitoare ABANDONATĂ, sau despre Sala Polivalentă PĂRĂGINITĂ.

Soluțiile au fost însă la îndemâna celui dintâi dintre consilieri și în pixul partenerei sale de coaliție, Viorica Vasilica Dăncilă. Cele opt spitale regionale și un spital republican sunt în programele de guvernare ale PSD de prin 2012, dar n-am prea numărat nicio cărămidă sau vreun metru de beton pus la temelia acestora. Obișnuită cu Ordonanțele, V.V. Dăncilă (PSD) ar fi putut fi convinsă de Claudiu Maior (ALDE) să trimită la Bruxelles și proiectul Spitalului Regional Târgu Mureș. Dar știm că la fonduri europene coaliția PSD-ALDE nu se pricepe nici la nivel național și nici la nivelul municipiului Târgu Mureș. Odată rezolvată problema Spitalului Regional, s-ar fi putut da o ordonanță și pentru Centura de Ocolire a Târgu Mureșului. Ne-am fi bucurat dacă s-ar fi dat chiar noaptea, pentru că se pricep foarte bine. Oamenii erau mulțumiți și dacă ar fi avut, din bani europeni, autobuze civilizate, pe care să nu e mai împingă dimineața, pe frig sau din care aproape să le cadă copii în drum spre școală. Și după ce Spitalul și Centura se vor fi înălțat semeț în soarele dragostei dintre PSD și ALDE, ștrandul și patinoarul chiar nu mai puteau reprezenta o problemă. Claudiu Maior (ALDE) putea rezolva micile hățișuri birocratice, direct, cu un alt partener din coaliție. I l-am fi sugerat pe Liviu Dragnea (PSD), iar binefacerea pentru Târgu Mureș o puteau rezolva chiar în baie. Am auzit că acolo îi place domnului Dragnea, loc în care Claudiu Maior (ALDE) îl putea căuta pe Daddy, de mânuță cu viceprimarul Sergiu Papuc (PSD).

Ca lectură suplimentară pe drumul către București, pentru că tot le plac poveștile cu pitici și uriași, puteau citi legenda despre “Uriașul Periferilerigerimini”, o poveste despre copiii neascultători, care merg în pădurea uriașului căruia îi place să mănânce copii. Povestea spune că dacă vorbești frumos,  intri mai ușor în grațiile  uriașului Periferilerigerimini . Așa ar fi și în legenda Târgu Mureșului. După ce Claudiu Maior (ALDE) prins de mânuță cu Sergiu Papuc (PSD) ar fi rezolvat toate aceste lucruri în pădurea politică a Bucureștiului, altfel urmau să fie primiți acasă de Uriașul Periferilerigerimini.

Dar nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. N-au făcut #nimic!

Dar Claudiu Maior (ALDE) descrie Apocalipsa, coborâtă peste Târgu Mureș și ne spune că  Platoul Cornești era gata-gata să fie închis, că pista de alergare urma să fie distrusă, că parcul trebuia demontat iar animalele de Grădina Zoologică deportate. Mai mult decât atât, urma să fie închis și Week-endul și probabil soarele nu va mai răsări la Târgu Mureș.

În final, Claudiu Maior (ALDE) ne spune și cine este vinovat de toate acestea. Ei sunt “piticii din politică,  prezentați drept forțoși fioroși”. Ne-am liniștit, pentru că suntem siguri că uriașul îi va învinge.

Și la fel de siguri suntem că, până la urmă, Claudiu Maior (ALDE) și Sergiu Papuc (PSD) vor izbândi. Pentru că, așa cum spune și mentorul lor, Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu, “ca într-o căsnicie, probabil soții se mai înțeapă, dar asta nu duce la disensiune în rândul coaliției”.

Altfel, ar însemna triumful mediocrității și izbânda nevolniciei la Târgu Mureș, ceea ce Uriașul Periferilerigerimini nu va permite să se întâmple.

Duminică, MERGI LA VOT.

ALDE ÎNSEAMNĂ PSD.

PNL este singurul care poate câștiga în fața lor și să facă din Târgu Mureș un oraș normal, într-o Românie normală!

(Comandat de Partidul Naţional Liberal – PNL. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119007)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE