Share

Home / Politic / (P): Mara Togănel (PNL), apel către femeile mureşene: “Să fim conştiente de puterea noastră!”

(P): Mara Togănel (PNL), apel către femeile mureşene: “Să fim conştiente de puterea noastră!”

Dragile mele,

Zilele trecute, amica mea Ioana mi-a spus că duminică, va vota pentru prima dată. Era nerăbdătoare, bucuroasă și emoționată, în același timp. Ioana simte că votul ei, acel UNIC vot, poate să îndrepte lucrurile.

Dacă ați urmărit România, cu toate cele pe care ea le presupune în aceste zile, ați văzut că acum, poate mai mult decât oricând, puterea unui vot, a ACELUI vot, este fundamentală.

În viață, alegem în fiecare zi. Așa cum o zi este suma alegerilor noastre, la fel viața este formată din alegeri. Duminică putem merge sau putem să nu mergem la vot. Este vorba tot despre alegeri… Alegeri despre alegeri.

Dar acum, cred că este timpul României!

Dragi doamne, haideți să fim responsabile și să ne construim un viitor frumos. Cade în sarcina noastră să definim care este rolul nostru în societate și ce trebuie schimbat. Am convingerea că suntem atât de puternice și capabile să găsim soluții pentru a ne conduce destinele cu demnitate, fără complexe și fără prejudecăți. Nu avem nevoie de tratament preferențial, avem nevoie, doar, de puțin curaj!

Este timpul să facem din România casă pentru toți românii. Avem capacitatea să dăruim și să ne sacrificăm pentru mai binele nostru, al tuturor. Femeia și copilul sunt, de fapt, singura formă a evoluției omenirii. Întreaga putere și forță a dezvoltării societății este în mâinile noastre. Aceasta este femeia care trebuie să-și găsească rolul în casa noastră și în societatea noastră.

M-aș bucura ca votul dumneavoastră să legitimeze cea mai bună echipă pe care o vom trimite la Bruxelles și sunt convinsă că ați aflat deja toate argumentele. În viață, alegerile bune se fac cu sufletul.

Dar, dincolo de ce m-ar bucura pe mine, este opțiunea dumneavoastră.

Acestea sunt gândurile mele, aceasta este dorința mea: aceea de a face ca România să redevină normală. În județul Mureș, femeile cu drept de vot sunt mai multe decât bărbații. Așadar, suntem o forță, doamnelor! Să fim conștiente de puterea noastră!

Vă așteptăm la vot! Pentru noi votăm!

 

Președinte Organizația Femeilor Liberale Mureș

Consilier județean PNL Mara TOGĂNEL

 

(Comandat de Partidul Naţional Liberal – PNL. Executat de Zi de Zi Events SRL. CUI mandatar financiar coordonator: 4119007. Tiraj: 3.500 de exemplare)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Neputința și nepăsarea politică, semnalate de la Bruxelles. Episodul pădurilor și poluării

Zilele trecute, Comisia Europeană ne soma să luăm măsuri eficiente pentru combaterea defrișărilor ilegale subliniind: …

Share
Share