Share

Home / Administratie / Taxele locale din Luduş, majorate conform legii

Taxele locale din Luduş, majorate conform legii

Legea nr. 227/2015 privind Codul Fiscal prevede ca în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale care constă într-o sumă de bani să fie indexată anual de către consiliile locale.

Printr-un referat de specialitate privind indexarea nivelurilor impozabile, impozitelor, taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, a amenzilor, pentru anul 2020, șeful Biroului Impozite și Taxe Locale din Primăria orașului Luduș, Dennis Bordan, și inspectorii Violeta Orosan, Zoltan Varga și Ana Maria Ghemeș au propus Consiliului Local Luduş indexarea cu rata inflației de 4,6% a nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale și a altor taxe asimilate acestora, precum și a amenzilor prevăzute de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

Conform Legii, sumele aprobate de Consiliul Local Luduş în ședința ordinară din 23 aprilie 2019 se aplică în anul fiscal următor.

Ioan A. BORGOVAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

(P): Klaus Iohannis a început în forță bătălia pentru un nou mandat. A fost întâmpinat cu entuziasm de oameni care s-au înghesuit să dea mâna cu el

Președintele Klaus Iohannis a participat în week-end la două acțiuni ale PNL, care au beneficiat …

Share
Share