Home / Politic / Alexandru Cîmpeanu (vicepreşedinte PSD al CJ Mureş), nemulţumit de comportamentul unor oficiali din secţiile de votare

Alexandru Cîmpeanu (vicepreşedinte PSD al CJ Mureş), nemulţumit de comportamentul unor oficiali din secţiile de votare

Distribuie

Social-democratul Alexandru Cîmpeanu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, a declarat duminică, 26 mai, că este nemulţumit vis a vis de atitudinea unor operatori şi preşedinţi ai secţiilor de votare.

“Personal consider că, dacă ne raportăm la persoanele cu drept de vot, ne îndreptăm spre o atitudine de normalitate. În schimb, dacă privim cu atenție comportamentul unora dintre operatorii și/sau președinții secțiilor de votare, aceștia se comportă ca niște veritabili vânzători de bilete, angajați cu cotă parte ai unui SRL care a primit donație de la UE un autocar modern, biletele fiind extrem de scumpe, iar traseul având o singură stație, adică capătul de linie unde nu există niciun obiectiv care să fie de vreun folos pasagerilor”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Alexandru Cîmpeanu.

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Sistare de gaze naturale într-o localitate mureșeană

Distribuie Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.