FOTO: Theodora Benedek (PNL), la vot alături de fiicele sale: „Am votat pentru viitorul copiilor noştri” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2208 Vizualizări

FOTO: Theodora Benedek (PNL), la vot alături de fiicele sale: „Am votat pentru viitorul copiilor noştri”

Prof. dr. Theodora Benedek, consilier local liberal în Consiliul Local Târgu-Mureş, şi-a exercitat dreptul la vot în jurul orei 11.40, la Secţia de votare Nr. 32, amenajată în incinta Colegiului Naţional „Unirea”.

Şefa Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a declarat că a venit la vot însoţită de fiicele sale pentru ca acestea să conştientizeze importanţa procesului electoral. Totodată, prof. dr. Theodora Benedek a mărturisit că îşi doreşte ca viitorii europarlamentari care ne vor reprezenta în mandatul următor să contribuie la „aducerea României pe harta jucătorilor puternici din Europa.”

Reporter: Nu aţi venit la vot singură, ci însoţită de fiicele dumneavoastră. Vă rog să explicaţi gestul dumneavoastră…

Prof. dr. Theodora Benedek: Am venit la vot însoţită de fiicele mele, tocmai pentru a le educa şi pentru ca ele să înţeleagă că numai aşa pot să-şi modifice viitorul, dacă participă la vot. Sper că nu vor uita această zi în care au venit împreună cu mama lor la vot şi atunci când vor ajunge şi ele la vârsta de a avea drept de vot, să îşi exercite acest drept, pentru că numai aşa pot să îşi modifice viitorul.

Rep.: Cu ce gânduri aţi votat astăzi?

T.B.: Am votat pentru o Românie prosperă, într-o Europă puternică, şi pentru o Românie puternică într-o Europă prosperă. Am votat pentru viitorul copiilor noştri, pentru ca ei să poată avea şansa de a-şi valorifica talentele şi darurile naturale cu care au fost înzestraţi, într-o Românie puternică, într-o Românie care să le ofere şansa la o dezvoltare propice într-o societate cu respect faţă de regulile democraţiei, faţă de justiţie şi faţă de adevăratele valori.

Rep.: Ce aşteptări aveţi de la viitorii europarlamentari români?

T.B.: Viitorii europarlamentari am toată speranţa că vor contribui la dezvoltarea ţării noastre şi la regăsirea locului ţării noastre într-o poziţie cât mai importantă în contextul european general. Am speranţa că vor contribui la aducerea României pe harta jucătorilor puternici din Europa.

A consemnat Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE