Share

Home / Politic / Jandarmii, de pază la Biroul Electoral Judeţean Mureş

Jandarmii, de pază la Biroul Electoral Judeţean Mureş

În ziua procesului electoral, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş va avea în responsabilitate 233 de secţii de votare, constituite în 223 de locaţii, unde vor fi prezenţi 225 de poliţişti, în timp ce Inspectoratul de Jandarmi Mureş şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş vor avea în responsabilitate 179 secții de votare dispuse în 154 locații, unde vor fi prezenți peste 150 de jandarmi, a anunţat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

„Pentru un plus de siguranță, vor fi constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o va impune. Jandarmii vor asigura desfășurarea în condiții de siguranță a activității în cadrul Biroului Electoral Județean, având și atribuții de protecție a transportului buletinelor de vot după încheierea procesului de votare. 225 de pompieri asigură desfășurarea în bune condiții a alegerilor membrilor din România în Parlamentul European şi a Referendumului Naţional. Premergător procesului electoral, pompierii au efectuat verificări la obiectivele în care sunt organizate secții de votare, fiind înlăturate disfuncționalitățile pe linia apărării împotriva incendiilor. De asemenea, specialiștii ISU Mureş desfășoară activități de instruire pe linia prevenirii situaţiilor de urgenţă cu președinții secțiilor de votare, precum și recunoașteri în teren pentru asigurarea accesului autospecialelor și gestionarea eventualelor intervenții de urgență”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drept la replică din partea PNL Târgu-Mureș

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) – Organizația Municipală Târgu-Mureș a transmis joi, 5 septembrie, redacției …

Share
Share