VIDEO, FOTO: Dorin Florea (ALDE), vot „pentru ce-i mai bine pentru ţara asta” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 492 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Dorin Florea (ALDE), vot „pentru ce-i mai bine pentru ţara asta”

Preşedintele ALDE Mureş, dr. Dorin Florea, care deţine şi funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş, a votat în jurul orei 10.15 în Secţia de votare nr. 32, amenajată în incinta Colegiului Naţional „Unirea”.

„Dacă gândul meu s-ar îndeplini în procent de 10% cred că ţara ar avea un parcurs, s-ar aşeza pe un drum bun. De fiecare dată votez cu acelaşi gând, în primul rând pentru ce-i mai bine pentru ţara asta, pentru că nu ne dăm seama, dar aşa, treptat, alunecăm spre un dezastru în ceea ce înseamnă oameni, relaţie interumană, modul în care ne facem de ruşine oriunde mergem, şi nu e corect, nu e onest”, a spus, la ieşirea din secţia de votare, dr. Dorin Florea.

În viziunea liderului ALDE Mureş, după alegerile din 26 mai România va arăta „tot aşa, pentru că cei care consideră că se pot juca cu ţara doar pentru interesele personale nu cunosc alt parcurs.”

Referendumul, „o şmecherie”

În privinţa referendumului, dr. Dorin Florea a afirmat că „din start” i s-a părut „o şmecherie”.

„A fost o şmecherie şi în urmă cu patru sau cinci ani, e o şmecherie şi acum. Alegerile europarlamentare, trebuia discutat despre ele, despre rolul şi rostul nostru acolo, ce persoane trimitem acolo, să aibă girul mpăcar al unor categorii şi instituţii de cultură de mare impact, şi în primul rând să jure toţi că nu-şi vor umili ţara acolo. Asta era important de discutat, un pact între partide şi un pact civic, social, în care lumea să înţeleagă că nu e de jucat cu ţara”, a punctat preşedintele ALDE Mureş, în opinia căruia „nu e corect ca 30% din populaţie să decidă la un moment dat.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE