Home / Politic / Vot cu urna mobilă pentru pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş

Vot cu urna mobilă pentru pacienţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş

Pacienţii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş îşi vor putea exercita dreptul la vot pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai, prin intermediul urnei speciale (mobile).

Conform Hotărârii nr. 1/20 mai 2019 a Biroului Electoral Judeţean nr. 28 Mureş, transmisă Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş în data de 24 mai 2019, persoanele netransportabile, internate şi care doresc să voteze trebuie să completeze o cerere, care să cuprindă nume, prenume, cod numeric personal, domiciliul sau reşedinţa, seria şi numărul actului de identitate, care trebuie datată şi semnată olograf.

“Astfel, pe fiecare secţie se va întocmi un tabel cu cererile pacienţilor privind exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

Potrivit aceleiaşi surse, tabelul centralizator al tuturor solicitărilor, împreună cu cererile depuse de persoanele internate, au fost transmise sâmbătă, 15 mai, prin intermediul unui delegat, Secţiei de votare nr. 30 din cadrul Liceului Tehnologic “Ion Vlasiu”, secţie la care este arondat Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consilierii liberali promit ”#reSTART Târgu Mureș!”

3 din cei 4 consilieri locali liberali aleși să facă parte în legislatira 2020-2024 din …