„D’ale carnavalului”, la Sala Mare Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

„D’ale carnavalului”, la Sala Mare

Compania Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș anunță o nouă reprezentație a spectacolului „D’ale carnavalului” de I. L. Caragiale, în regia lui Adi Iclenzan.

Reprezentația va avea loc joi, 30 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare. Din echipa artistică mai fac parte și scenograful Bogdan Spătaru, artistul video Mihai Păcurar și coregrafa Andreea Belu. Din distribuție fac parte actorii: Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Eduard Marinescu, Theo Marton, Laura Mihalache, Ştefan Mura, Liviu Pancu și Alexandru Pavel.

„D’ale carnavalului are potenţialul de genera reacţii diametral opuse. În diferite contexte socio-politice, D’ale carnavalului a reuşit fie să distreze, fie să înspăimânte. De aici porneşte exerciţiul pe care doresc să-l propun publicului. Râdem? Şi dacă da, de cine? De noi, de alţii, de toţi, de unii? Sau ni se face teamă? Şi dacă da…” mărturiseşte regizorul Adi Iclenzan.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului de marți până vineri, între orele 9.00 și 15.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE