Se stabilesc finalistele Cupei României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 138 Vizualizări

Se stabilesc finalistele Cupei României

Pentru patru dintre echipele din Liga IV de fotbal, trei din Elite și una din cel imediat inferior, aflate la un final de campionat fără necunoscute urmează semifinalele Cupei României. Cea din Liga IV este Câmpia Râciu, care a câștigat partida tur cu 1-0 în fața celor de la Atletic Târgu-Mureș și își dispută locul în finală miercuri, 29 mai, de la ora 17.30, pe terenul Junior din Sâncraiu de Mureș.

A doua finalistă se va decide cu o zi mai devreme, de la aceeași oră, la Ungheni, unde Unirea a luat o opțiune serioasă după 3-2 pe terenul celor de la CSM Sighișoara.

În edițiile precedente în fazele finale erau calificate mereu echipe fruntașe din primul eșalon patronat de AJF Mureș, cum a fost și precendenta, între echpele Mureșul, din Rușii Munți și Luduș (în foto), câștigată de prima. De această dată a rămas doar ocupanta locului 3, Unirea Ungheni, care pornește drept mare favorită pentru cucerirea trofeului care le permite contactul cu echipe din eșaloanele superioare, în prima etapă a fazei naționale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE