Share

Home / Invatamant / 3 posturi disponibile la UMFST

3 posturi disponibile la UMFST

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a unui post de muncitor electrician și două posturi de paznic pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor electrician, candidații trebuie să fie absolvenți de liceu sau școală profesională, să dețină o calificare în meseria de electrician întreținere/reparații/montare și reparații aparataj electric de protecție, relee/automatizări și măsurători electrice și o vechime în specialitate de cel puțin 3 ani.

Pentru posturile de paznic, candidații au nevoie de studii minime de 10 clase, un atestat profesional, potrivit prevederii Legii nr. 333/22.10.2003 republicată, cunoștințe de operare PC și o vechime de minimum 1 an în câmpul muncii.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 10 iunie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 215 551, interior 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Grădiniță închisă din cauza gripei!

Grădinița cu Program Prelungit ”Bambi” din municipiul Târgu-Mureș a fost închisă joi, 6 februarie, din …

Share
Share