Share

Home / Business / Revizie generală pe platforma Azomureş

Revizie generală pe platforma Azomureş

Azomureș anunță startul reviziei generale a instalațiilor de pe platforma industrială, unul dintre cele mai ample proiecte din ultimii ani.
Programele de modernizare a instalațiilor și echipamentelor de pe platforma de producție a îngrășămintelor pentru agricultură de la Târgu Mureș reprezintă un proces continuu, ce se derulează pe parcursul mai multor ani. Unul dintre aceste programe este reprezentat de revizia generală de tip RK (reparație capitală), specifică unor platforme industriale de anvergură, așa cum este și Azomureș.
În 2019, revizia generală este programată să se desfășoare în luna iunie, cea anterioară realizându-se în vara anului 2017.
Pe perioada reviziei, toate echipamentele de producție vor fi oprite și vor trece printr-un proces de inspecție și de reparație acolo unde este cazul. Unul dintre obiectivele importante este inspecția internă a depozitului de amoniac, dar și inspectarea și testarea echipamentelor tehnice și determinarea duratei de viață remanente a echipamentelor statice, revizia capitală și repararea echipamentelor mecanice, electrice, instrumentații și construcțiilor civile condiționate de oprirea producției, testarea echipamentelor de siguranță și activarea tuturor interblocajelor, curățarea internă a echipamentelor critice reprezintă alte proiecte importante în cadrul reviziei. Un alt obiectiv important este acela de implementare și punere în funcțiune a unui număr însemnat de proiecte de îmbunătățire și modernizare condiționate de oprirea producției, în special de îmbunătățire a productivității, eficienței energetice, de reducere a poluării mediului ambiant si de înlocuire a unor echipamente tehnice uzate fizic și moral.
În proiectul reviziei generale 2019 sunt implicați aproximativ 1000 de angajați Azomureș, 1400 de angajați ai firmelor de mentenanță și 400 de angajați de la diverse alte companii. Bugetul alocat reviziei din acest an este de aproximativ 19 milioane de Euro.
În perioada de oprire a producției, îngrășămintele Azomureș sunt disponibile la distribuitori, existând stocuri specifice perioadei calendaristice în care se efectuează revizia generală.

(Comunicat de presă, Azomureş)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Zeci de cereri pentru extragerea urșilor agresivi!

Prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa, a anunţat, marţi, la Cucerdea, acolo unde un cioban a …

Share
Share