VIDEO: Finanțare de 16.960 lei la sesiunea de primăvară „Abonament pentru Comunitate” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

VIDEO: Finanțare de 16.960 lei la sesiunea de primăvară „Abonament pentru Comunitate”

Marți, 28 mai, în Clubul Dogma din Reghin, a venit  rândul altor trei proiecte să fie prezentate  în cadrul sesiunii de primăvară „Abonament pentru Comunitate”, program derulat de Fondul Comunitar Reghin .

Promovarea Abonamentului pentru Comunitate

ReghinActorii: „Abonament avem. Comunitate?”

Primul proiect prezentat a fost „Abonament avem. Comunitate?”, inițiat de ReghinActorii care revin cu un nou proiect în cadrul sesiunilor ”Abonament pentru Comunitate”, după succesul obținut cu proiectul „Teatru pentru riverani”.

”Ne propunem să facem reclama Abonamentului pentru Comunitate, o reclamă îndrăzneață, cu un scenariu bine pus la punct care să stârnească interesul, creativitatea, dorința, implicarea și susținerea din partea comunității a acestei idei mărețe.  Devenind mai vizibil, Abonamentul pentru Comunitate va atrage alți abonați și cu siguranță noi inițiatori de proiecte.”, au precizat inițiatorii proiectului.

Spațiu de învățare în aer liber

Cristina Drescan și Bojte Kinga: Asociația Eco-Centrum, ”COOL in School”

Al doilea proiect prezentat aparține Asociației Eco-Centrum,  și se intitulează ”COOL in School”. Proiectul își propune realizarea unui spațiu de învățare în aer liber, tip amfiteatru, în vederea derulării activităţilor de educaţie formală şi nonformală pe teme de interes general cum ar fi ecologie, protecţia mediului, sănătate, responsabilizare socială.  Grupul țintă este reprezentat de 750 de elevi ai Liceului Tehnologic ”Lucian Blaga” și 50 de voluntari din partea comunității locale.

Punerea în valoare a patrimoniului Reghinului

Gazsi Maria-Patricia, Iringo Reichenberger: Pro Reghin, Promovare urbană

Ultimul dar nu cel de pe urmă proiect a fost „Promovare urbană” inițiat de Asociația Pro Reghin Proiectul a apărut din dorința de a promova patrimoniul material și imaterial cultural al Reghinului. Din 2017 proiectul a fost în stand-by până în acest moment când a fost readus la viață de către o echipă de elevi ai Liceului Tehnologic “ Lucian Blaga”, profil turism, coordonați de Iringo Reichenberger, profesoară de turism, cu experiență vastă în domeniul turismului.

16.960 lei pentru cele trei proiecte

După prezentarea celor trei proiecte s-a trecut la partea de donații, suma pusă la bătaie pentru cele trei proiecte fiind de 16.960 lei, din care 6.765 lei pentru proiectul „Abonament avem. Comunitate?”, 7.195 lei pentru ”COOL in School”, și 3.000 lei pentru proiectul „Promovare urbană”.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE