Home / Administratie / 3 locuri de muncă disponibile la Primăria Târgu Mureș!

3 locuri de muncă disponibile la Primăria Târgu Mureș!

Municipiul Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi vacante la Serviciul Public Administrația Serelor, Parcurilor și Zonelor Verzi, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate la Biroul administrativ și desfacere, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice și o vechime în specialitate de cel puțin 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inspector de specialitate la Biroul amenajare peisagistică și spații verzi, candidații au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor juridice și o vechime în specialitate de cel puțin 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor la Formația II parcuri, candidații au nevoie de studii generale/medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul agricol sau curs de calificare în meseria de lucrător în cultura plantelor și o vechime de minimum 5 ani.

Dosarele se pot depune până în 10 iunie.

Pentru mai multe detalii, sunați secretarul comisiei de concurs la 0265 268 330, interior 110.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț privind deschiderea consultării publice

Astăzi, 3 iulie 2020, Consiliul Județean Mureș anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul …